Kόρη και θεία ...έκαψαν τον Ακη στον ανακριτή !

Τυπικές οι σχέσεις με τον πατέρα μου δήλωσε στον ανακριτή η ήδη προφυλακισμένη κόρη του Ακη Αρετή . Ωστόσο ο Ακης τα πήρε για την προφυλακισή της και εξέδωσε ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή η θεία της νυν συζύγου του  Σταμάτη στην απολογία της το κάρφωσε ευθέως ως ιδιοκτήτη της  Τοrcaso

Δείτε το θέμα :
" Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή η Αικατερίνη Σταμάτη, θεία της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η κατηγορουμένη παρέδωσε στον ανακριτή υπόμνημα στο οποίο για πρώτη φορά συνδέεται ευθέως ο πρώην υπουργός με την εξωχώρια εταιρία Torcaso. Όπως αναφέρει η κ. Σταμάτη, ο σύζυγος της κόρης της, Γερμανός υπήκοος, της έστελνε χρήματα προκειμένου να πληρώνει συνεργεία που έχτισαν εξοχικό του ζευγαριού στο Πόρτο Ράφτη.
Το 2001, όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, όταν ζήτησε από τον γαμπρό της να της εμβάσει ποσό τριών εκατ. δραχμών για να αποπληρώσει τα συνεργεία, εκείνος επειδή ήταν σε διακοπές εκτός Γερμανίας, ζήτησε αντ΄αυτού να καταθέσει το ποσό στον λογαριασμό της ο πρώην υπουργός.
Το επίμαχο έμβασμα έχει ως καταθέτη την εταιρία Torcaso. Η Αικατερίνη Σταμάτη αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζεται ως επαγγελματίας εγκληματίας απλώς και μόνο "γιατί έλαβα εν αγνοία μου και άπαξ από εταιρία συμφερόντων του κ. Τσοχατζόπουλου χρήματα".
http://news247.gr/