Και μπίζνες με ροζ ξενοδοχείο ...ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής !

 Δεν στεγάζουν μόνο τις "ελπίδες"  των ελληνών...για εθνικοφροσύνη ...αλλά και για ερωτικές νύχτες
Δεν είμαι εγώ ...λέει ο Μιχαλολιάκος σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Δείτε Θέμα
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως κάνει "χρυσές δουλειές" καθότι όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου "Νew Dream".

Ως υπεύθυνη διαχείρισης του New Dream φέρεται η εταιρεία "ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε".
Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους: Αθανάσιο Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, από την Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικο Πεύκη, η οποία είναι αντιπρόεδρος και από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, ο οποίος είναι μέλος.
Μάλιστα πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της.
Στο μεταξύ 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, πρόκειται για συνειδητά ψεύδη, τα οποία έχουν στόχο να ανακόψουν την δυναμική της.
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει ότι υπάρχει κάποια σχέση του κ. Μιχαλολιάκου ή κάποιου άλλου μέλους της με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Επίσης, υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος που αναφέρεται ως αλλοδαπός είναι στην πραγματικότητα Έλληνας με καναδική υποκοότητα.
 http://news247.gr/