O Βενιζέλος "κλάδεψε" από τα κομματικά όργανα τους εργατοπατέρες !

Ουτε για δείγμα συνδικαλιστής στα κομματικά όργανα που συγκρότησε ο Βενιζέλος.  Ο λόγος απλός . Καποιοι με πραγματικά αριστερό προφίλ και συνδικαλιστικό τσαμπουκά αντιπολιτεύονται την πολιτική του και δεν θα έμπαιναν σε αυτή την φάση σε όργανα ενός διαλυμένου ΠΑΣΟΚ...με φιλελεύθερο πολιτικό προσωπείο. Αλλά οι all time clasic εργατοπατέρες γνωστά αρπακτικά ...βολεψάκηδες  κλπ ήταν η αιχμή του δόρατος στην  προηγούμενη εκλογική διαδικασία ...του Γιώργου Παπανδρέου και είχαν κάνει ανέντιμο και σκληρό πόλεμο στον Βενιζέλο.

Οπότε ο Βαγγέλης δεν ξεχνά...ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλει να τους βλέπει. Εντάξει συνέφαγε με κάποιους ..για να πάρει προσέλευση στις κάλπες ! Όμως μέχρι εκεί... Ξέρει άλλωστε τι λαμόγια είναι και πως κάνουν τα πάντα για να παντελονιάζουν χρήμα... Ακόμα και πορτοφόλια μπορεί να  ...αδειάσουν.
Τους αφήνει γήπεδο... στα συνδικάτα σφραγίδες τους  αφού ξέρει οτι δεν έχουν έρεισμα στην κοινωνία... και δεν μπορούν να τον βλάψουνΑπλά με συνδικαλιστικούς μηχανισμούς αδρά και κρατικά χρηματοδοτούμενος βρίσκονται στο προσκήνιο η κάνουν οτι παλεύουν για εργασιακά δικαιώματα