ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...

Το ότι έχει χαθεί το μέτρο στην Ελλάδα είναι γνωστό.  Αλλά όταν διαβάζει κανείς την δήλωση του κυρίου Λ. Λαυρεντιάδη που αναφέρεται για  "αρπαγή" της Proton Bank από τα χέρια χιλιάδων Ελλήνων και "τροϊκοποίησή" της αυτός που κατηγορείται για πέντε κακουργήματα, που επισύρουν ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης, ε είναι να τρελαίνεσαι!!!  Όταν δε κάνει λόγο για "συνωμοσία εναντίον ενός Έλληνα επιχειρηματία,  που πιστεύει στην Ελλάδα και στο Θεό", ε, τότε αρχίζεις τα ψυχοφάρμακα!!!!

Τώρα τι να ρωτήσουμε τον κύριο Λαυρεντιάδη;  Ως καλός χριστιανός, αν θυμάται μία από τις Δέκα Εντολές, το ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ;  Βέβαια στις Δέκα Εντολές δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις spin off επιχειρήσεις...  Οπότε για αυτό και δημιούργησε και εμείς δεν ξέρουμε πόσες, για να βοηθήσει την τράπεζα να κυκλοφορεί το χρήμα... στις τσέπες του!!!

Ακόμη θα θυμίσουμε στον κύριο Λαυρεντιάδη ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του Κυρίου.  Για παράδειγμα στις Σταυροφορίες σφαγιάστηκε κόσμος και κοσμάκης και πολλές φορές δεν έμεινε ούτε λιθαράκι όρθιο στις πόλεις από τις οποίες πέρασαν οι Σταυροφόροι!!!

Και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί σκάει ο κύριος Λαυρεντιάδης; Και φυλακή να πάει το πολύ πολύ να βρει και τον Εφραίμ εκεί για να συζητάνε τα δικά τους.....  Και κάτι τελευταίο.  Αν βρεθεί ποτέ στην φυλακή, σίγουρα θα τον επισκεφθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
 Από  petraskandalou.blogspot.com