Κατάρρευση πολυκατοικίας μπροστά σε κάμερα στην Ρωσία μετά από έκρηξη (Video)

Οι διασώστες συνεχίζουν τη λειτουργία για να ανακτήσετε επιζώντες και νεκρούς κάτω από τα χαλάσματα της πολυκατοικίας, η οποία κατέρρευσε εν μέρει στο Αστραχάν της Ρωσίας χθες.

Τα δύο νεκροί ανασύρθηκαν στις 8:15 και 8:34. Οι διασώστες έχουν σώσει 26 ανθρώπους μέχρι στιγμής. Επτά από αυτούς έχουν νοσηλευθεί, ενώ άλλοι πέντε άλλοι τους παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια σε πρόχειρο που έχει στηθεί εκεί .
Ο Konstantin Markelov, πρόεδρος της κυβέρνησης της περιοχής Αστραχάν, δήλωσε ότι...
οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα της έκρηξης, θα λάβουν την αποζημίωση του 1 εκατ. ρούβλια από τον προϋπολογισμό της περιοχής Αστραχάν. Οι άνθρωποι θα λάβουν, επίσης, νέα διαμερίσματα.
"Όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τα διαμερίσματά τους, θα έχουν τα νέα σπίτια. Θα γίνονται δεκτοί στα νεόκτιστα κτίρια διαμερισμάτων στην οδό Granovsky," δήλωσε ο Markelov.
Αξιωματούχοι που εκπροσωπούν τις τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δήλωσαν ότι θα ερευνούν όλες τις εκδόσεις της τραγωδίας: Η έκρηξη αερίου, μπορεί να είναι μια τρομοκρατική πράξη η και μια απόπειρα αυτοκτονίας ένος από τους ενοίκους του κτιρίου.

 http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/02/video_29.html
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την στιγμή της κατάρρευσης