Περίεργα σενάρια για την απενεργοποιημενή βόμβα στο ΜΕΤΡΟ

Από περίεργα έως ύποπτα είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για απενεργοποιημένη βόμβα στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω. Ήταν όντως τρομοκρατική ενέργεια που δεν συνηθίζεται στην Ελλαδα ..η στημένη προβοκάτσια ενόψει των σκληρών μέτρων και των  αντιδράσεων .
Δείτε ενα σενάριο που κυκλοφορεί στο protothema.gr
"Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως τρία είναι τα σημεία που προβληματίζουν έντονα τους αστυνομικούς:

1.   Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, άγνωστοι δράστες τοποθετούν βόμβα και  μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος, μέσα σε συρμό του μετρό που θα επιβιβαζόταν κόσμος… Αν έσκαγε ο μηχανισμός σίγουρα θα υπήρχαν θύματα. Συνεπώς οι δράστες ζητούσαν νεκρούς… Αυτό αποτελεί κομβικό σημείο για την Αστυνομία, καθώς πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει…
   
2.   Η εμπρηστικού τύπου βόμβα, ήταν από τη μια ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος (περίπου 4 λίτρα βενζίνης) ωστόσο η συνδεσμολογία είχε προβλήματα. Άρα οι δράστες δεν είχαν την εμπειρία και την τεχνογνωσία ούτε έναν σχετικά απλό μηχανισμό να κατασκευάσουν. Όμως είχαν το θράσος να προχωρήσουν σε με τέτοια ενέργεια.
   
3.   Αν η απόπειρα να ανατινάξουν το μετρό είναι η πρώτη και μοναδική ενέργεια ή αν θα ακολουθήσουν και άλλες. Αν ισχύσει το δεύτερο τότε θα πρέπει να ανασχεδιαστεί ολόκληρο το πλάνο της Αντιτρομοκρατικής  για τους πιθανούς στόχους."
http://www.protothema.gr/