Στα σισίτια των αστέγων ...τρώνε οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ !!!

Κατάντια χωρίς προηγούμενο ...για το ΠΑΣΟΚ ! Πνίγεται στα χρέη χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και οι εργαζόμενοι σε αυτό απλήρωτοι εδώ και μήνες, σιτίζονται στα προγράμματα των αστέγων !

"Η επόμενη ημέρα στο κόμμα όλα δείχνουν πως θα επισκιάζεται από την προσπάθεια να «σταθεί όρθιο» οικονομικά, με ότι αυτό συνεπάγεται σε περικοπές, διακοπές συνεργασιών και ελέγχους. Το κόμμα που βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας (αν δεν τα έχει ξεπεράσει…) πρόκειται να έρθει αντιμέτωπο με τους εργαζόμενούς του από την επόμενη εβδομάδα, ενώ Παπανδρεϊκοί φέρονται να ζητούν ρύθμιση των χρεών από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η σταγόνα  που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στους εργαζόμενους και απειλούν με κινητοποιήσεις στην καρδιά των εσωκομματικών εξελίξεων, φαίνεται ότι ήταν η κατάσταση δύο συναδέλφων τους οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα αναγκάστηκαν να επισκεφτούν τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων, αφού έχουν να πληρωθούν από το κόμμα περισσότερο από πέντε μήνες. Προκειμένου να τους βοηθήσουν οργανώθηκε σχετικός έρανος στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους. Έτσι πλέον το σύνολο των εργαζομένων σκέφτεται την επόμενη εβδομάδα που έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου – πιθανώς χωρίς τον κ. Γιώργο Παπανδρέου – να… κατεβάσουν ρολά στο κτίριο της Ιπποκράτους."
 http://www.protothema.gr