Apple: Έρχεται στις 7 Μαρτίου το νέο iPad 3

Η Apple ξεκίνησε να στέλνει τις επίσημες προσκλήσεις, μετά από μια καταιγίδα φημών, προς τους δημοσιογράφους για την εκδήλωση της παρουσίασης του νέου iPad 3 που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στις 10 το πρωί -τοπική ώρα-, στο Yerba Buena Center for the Arts, San Francisco.

Η εκδήλωση τιτλοφορείται “We have something you really have to see. And touch.” και όπως καταλάβατε αναφέρετε στην νέα οθόνη.
Το iPad 3 έρχεται με ενσωματωμένο Siri, καλύτερη μπαταρία, τετραπύρηνο επεξεργαστή, υποστήριξη συνδεσιμότητας LTE και οι φήμες λένε ότι ότι θα διαθέτει ολοκαίνουργια οθόνη Retina 2048×1536 και το νέο τσιπ Apple A6.
Η Apple ενδέχεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα tablet 7 ιντσών (και αρκετά πιο οικονομικό) μέσα στη χρονιά, ανταγωνιζόμενη έτσι την Αmazon.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση εκδήλωση της Apple χωρίς τον Steve Jobs και αυτό ασφαλώς έχει το ενδιαφέρον του. Την θέση του ιδρυτή της εταιρείας στο βήμα της παρουσίασης θα πάρουν πλέον οι Phil Schiller, Scott Forstall και ο CEO Tim Cook, ασφαλώς.
 http://www.blogtv.gr