Χιονίζει και στη Λαμία - Που χρειάζονται αλυσίδες

Ασθενή χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα στη Λαμία, με πιο έντονο το φαινόμενο στα βόρεια της πόλης, από τα Γαλανέικα και πάνω. Σήμερα και αύριο στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή θα χιονίζει ελαφρά κατά διαστήματα, ενώ περισσότερο χιόνι μέσα στη πόλη θα έχουμε από την Τετάρτη το απόγευμα μέχρι το πρωί της Πέμπτης.


Χιονίζει επίσης και προς Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό, ωστόσο αλυσίδες οι οδηγοί χρειάζονται προς Καρπενήσι από το 54ο έως το 65ο χλμ (από τη Ράχη μέχρι τη σήραγγα), λόγω παγετού. Με αλυσίδες επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας και της Δυτικής Φθιώτιδας στα χωριά της Υπάτης της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο προς το παρόν η κυκλοφορία γίνεται χωρίς αλυσίδες, ωστόσο είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες θα χρειαστούν.

Τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας είναι σε επιφυλακή και ήδη αλατιέρες βρίσκονται σε κομβικά σημεία για να επέμβουν όπου χρειαστεί. Στο κόκκινο είναι η επιφυλακή και για την εθνική οδό, αφού ήδη ξεκίνησε να χιονίζει στο ύψος του Μαρτίνου, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα προς το παρόν.
http://www.lamiareport.gr