Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

300 ευρώ "φιλοδώρημα" για πρώτο τραπέζι πίστα !!!

Αντιγράφουμε το θέμα όπως έχει αναρτηθεί στο blog http://nyxtobaths.blogspot.com/  Αλήθεια ψέματα  δεν ξέρουμε ...Αλλά στην εποχή της κρίσης 300 ευρώ φιλοδώρημα για alpha bank τραπέζι σε μπουζούκια δεν είναι πολλά ! Ακόμα και τα 100 ευρώ που αναφέρει ως αρχικό ποσό πάλι πολλά είναι !
Πάντως εμείς να διευκρινίσουμε οτι το θέμα δεν άπτεται της ουσίας αφού δεν πρόκειται για κάτι που είναι υποχρεωτικό  και που να αφορά άμεσα την επιχείρηση η τον τραγουδιστή που αναφέρεται . Δείτε το !
"Με μεγάλη μου θλίψη θέλω να σας πω, πως χθες το βράδυ αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε καπέλο, τσαμπουκά 300 ευρώ ! στον Μέτρ του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο μεγάλος Νότης Σφακιανάκης.
 Η ιστορία έχει ως εξής : Μέσο κάποιου γνωστού που εργάζεται στο εν λόγο μαγαζί κλείσαμε τραπέζι για 10 άτομα την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ο γνωστός μας μας είπε πως αν δίναμε και 100 ευρώ στον Μετρ θα μας έβαζε σε ένα πιο καλό τραπέζι να καθίσουμε. Θεωρήσαμε λογικό το ποσό και λόγο της ημέρας φυσικά είπαμε όλοι μαζί να το δώσουμε ευχαρίστως για να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας τραγουδιστή.
 Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν στις........
10 η ώρα το βράδυ τηλεφωνήσαμε για να ρωτήσουμε τι ώρα θα έπρεπε να είμαστε εκεί και μας είπαν ότι το πρόγραμμα αρχίζει στις 11.30 ακριβός και θα έπρεπε να είμαστε εκεί. Όλοι μας θέλαμε να κάνουμε πρωτοχρονιά στα σπίτια μας όπως επιβάλει το έθιμο και ήθελαν και οι γονείς μας φυσικά. Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάμε στις 12.30 με 12.45 και έκπληκτοι ακούσαμε πως αν δίναμε ακόμα 200 ευρώ στον Μετρ θα μας κρατούσε κατ εξαίρεση το πολύ μέχρι της 12.45 το τραπέζι που είχαμε κρατήσει με τα 100 ευρώ που είχαμε υποσχεθεί.
 Αναγκαστικά δεχτήκαμε και δώσαμε τα 300 ευρώ σύνολο για να μην χαλάσει η βραδιά μας μια και δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε και αλλού τραπέζι τελευταία στιγμή, έγινε όμως το θέμα συζήτησης όλο το βράδυ στο τραπέζι μας και χαλαστήκαμε όλοι όπως και φυσικά μείναμε με την απορία αυτά όλα τα γνωρίζει ο επιχειρηματίας του μαγαζιού και ο ίδιος ο Νότης ?         "

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…