Στον Άρειο Πάγο για διευκρινίσεις Πεπόνης - Μουζακίτης...

Εκ νέου συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, εποπτεύοντα του οικονομικού εγκλήματος, πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, ενώ αργότερα θα συναντηθούν με τον αντιεισαγγελέα, επιθεωρητή Φώτη Μακρή, προκειμένου να δώσουν διευκρινίσεις για τις καταγγελίες που διατύπωσαν στην επιστολή αντικατάστασής τους από τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα.


Τρία είναι τα σημεία στα οποία θα επικεντρωθούν οι επιπλέον διευκρινίσεις που θα ζητηθούν από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς. Πρώτον ποια ήταν τα εμπόδια που συνάντησαν, δεύτερον σε ποιες υποθέσεις από αυτές που ερευνούσαν και τρίτον ποιο το νόημα της δήλωσής τους, ότι δεν θα δεχθούν να είναι εισαγγελείς «υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση».

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς φέρονται αμετακίνητοι σε όσα υποστήριξαν στην επιστολή τους, δηλώνοντας ήρεμοι με τη συνείδησή τους και αποφασισμένοι να κατονομάσουν συγκεκριμένα πρόσωπα που δημιούργησαν εμπόδια και παρενέβησαν στο έργο τους.

από zougla.gr