Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άτεκνος με ... 19 παιδιά έπαιρνε επιδόματα !!!

Aπίστευτο και όμως Ελληνικό ,  "μαιμού πολύτεκνος" πρωην αστυνομικός συνελήφθη επειδή δήλωνε πως είχε 19 ναι καλά διαβάσατε 19 παιδιά ενώ δεν είχε ούτε ένα !!!

Και όπως είναι φυσικό (για την Ελλάδα όπως την έκαναν) ο 54χρονος ότι έκανε το έκανε για να εισπράττει κάθε μήνα επιδόματα αρκετών χιλιάδων ευρώ.  Οπως έγινε γνωστό ο πρωην αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από το 1996 μέχρι σήμερα που αποκαλύφθηκε η απάτη του εισέπραξε τουλάχιστον 155.000 ευρώ από το κράτος με "μαιμού" παραστατικά που ο ίδιος είχε καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Να τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο 54χρονος το 1996 δήλωσε στο δημόσιο πως είναι πολύτεκνος με 4 παιδιά. Κάθε χρόνο στο λογαριασμό πρόσθετε και από ένα μέχρι και σήμερα που οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν πως έχει 19 παιδιά !!! Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοι τον παρακολούθησαν και έφτασαν χθες στον ΟΑΕΔ της Νίκαιας όπου ο πρώην συνάδελφός τους εισέπραττε από το ταμείο το ποσό των 8.000 ευρώ ως επίδομα για την ...πολύτεκνη οικογένεια του. Όπως ήταν φυσικό τον συνέλαβαν και το απόγευμα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν παραστατικά έγγραφα με οποία μέχρι τώρα εισέπραξε από το πολύπαθο δημόσιο(ΟΑΕΔ - ΙΚΑ) 155.000 ευρώ για την δήθεν πολύτεκνη οικογένεια του καθώς και 60 πλαστές σφραγίδες με οποίες έκανε τα έγγραφα να μοιάζουν αληθινά και έτσι ξεγελούσε τις αρμόδιες υπηρεσίες εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ... Από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά , για τις πλαστές αιτήσεις και βεβαιώσεις που έκανε χρησιμοποιούσε φωτογραφίες που έβρισκε από το διαδίκτυο και το facebook ( δεν είχε πρόβλημα στην εθνικότητα πάντως αφού επέλεγε και ελληνόπουλα και από άλλες χώρες) ενω  το 2001 παραιτήθηκε από αστυνομικός επειδή τα 1000 ευρώ που έπαιρνε μισθό από την υπηρεσία του ήταν πολύ λίγα μπροστά στα 4.000 ευρώ που έπαιρνε από ΙΚΑ-ΟΑΕΔ ως επιδόματα για τα παιδιά που τελικά όπως αποδείχθηκε δεν είχε ποτέ !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…