To facebook και τα άλλα social media ο καλύτερος παγκόσμιος "χαφιές" της CIA

Ενω έδω με τους Κομπογιαννίτες προσπαθούν να φιμώσουν τα blogs ...ακόμα δεν έχουν κατηγορήσει και τον πρωθυπουργό για "παιδόφιλο" που έχει profile στο facebook και όσες άλλες αστειότητες και γελοιότητες λένε κατά καιρούς ..στην Αμερική φαίνεται βρήκαν τον καλύτερο "χαφιέ" για να ξέρουν τι λένε και τι σκέπτονται οι άνθρωποι μέσω αυτών που γράφουν και λένε στο διαδίκτυο.
Δείτε πως η CIA συλλέγει πληροφορίες  και αξιοποιεί τα social media ...Γιαυτο και αφήνουν ελεύθερο εκεί το διαδίκτυο !
"Από ένα ανώνυμο βιομηχανικό πάρκο στη Βιρτζίνια, η CIA παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο,  και μέχρι πέντε εκατομμύρια tweets κάθε ημέρα.

Σύμφωνα με το Associated Press, Στο «Κέντρο Ανοικτού Κώδικα», εργάζονται υπάλληλοι-αναλυτές της CIA που τους αποκαλούν ως «βιβλιοθηκονόμους ninja», αφού συλλέγουν και παρακολουθούν πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Facebook και άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικών δικτύων, εφημερίδες, τηλεοπτικά προγράμματα, internet Chat, τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί μάλιστα από τους αναλυτές βρίσκονται σε  πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

Με την παρακολούθηση γίνεται αξιολόγηση των πληροφοριών, εκλαμβάνεται η έκφραση της κοινής γνώμης σε σημαντικά γεγονότα και τα συμπεράσματα ταξινομούνται."
http://www.protothema.gr