Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμφωνα με τον νόμο λέει η ΕΥΠ για τις υποκλοπές !

Η απάντηση της ΕΥΠ σε δημοσιεύματα και για τις υποκλοπές απο το περιεχόμενο της ενημέρωσης του προέδρου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

"Η τελευταία φορά που η ΑΔΑΕ άσκησε τη σχετική της αρμοδιότητα στην ΕΥΠ, σημειώνει, ήταν στις 7.1.2009, όπως είπε στην Επιτροπή της Βουλής ο κ. Λαμπρινόπουλος και ακολούθως ζητεί από την ΑΔΑΕ να διενεργήσει το σχετικό έλεγχο ταχύτερο δυνατό, "ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στους Έλληνες πολίτες για τη λειτουργία της Υπηρεσίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους".

Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι "θα παρασχεθεί κάθε τεχνική ή άλλη βοήθεια στον έλεγχο τακτικό ή έκτακτο, ώστε να διεκπεραιωθεί με επιτυχία το έργο των ελεγκτών".

Κάνοντας αναφορά στις σημαντικές της επιτυχίες στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος (λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, αρχαιοκαπηλία, παραδικαστικό κύκλωμα, παράνομο στοίχημα ποδοσφαίρου, κ.λπ.), η ΕΥΠ δηλώνει ότι ο αριθμός των άρσεων του απορρήτου υπαγορεύεται από την ανάγκη προάσπισης των εθνικών θεμάτων και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζει ότι η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πραγματοποιείται μόνο εφόσον ακολουθείται η από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή μόνον κατόπιν εκδόσεως σχετικής διατάξεως περί άρσεως του απορρήτου από τον αποσπασμένο στην ΕΥΠ Εισαγγελέα, που ελέγχει την νομιμότητα των ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της (Ν. 3649 άρθρο 5 παραγρ. 3).

Η σχετική διάταξη εγκρίνεται από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και στη συνέχεια αποστέλλεται για εκτέλεση στις αρμόδιες τηλεφωνικές εταιρείες, στο αρχείο των συστημάτων των οποίων τηρούνται οι σχετικοί τηλεφωνικοί αριθμοί.

Επισημαίνεται ακόμη, ότι κάθε σχετική διάταξη περί άρσεως του απορρήτου κοινοποιείται και στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, στο αρχείο της οποίας όπως και της Εισαγγελίας παραμένουν επίσης οι σχετικοί τηλεφωνικοί αριθμοί."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…