To ξεσπασμα της Σασα Μπάστα για βίζιτες , πλαστικές και μουσική παιδεία !

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Σάσα Μπάστα που μίλησε στην Ελένη Βασιλοπούλου του «Patrasevents». Μίλησε ακόμη και για την ερωτική της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από μια εβδομάδα εφόσον έδωσα την συνέντευξη, έκανα ένα τατουάζ που γράφει στα Ισπανικά, "ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ".
Εγώ μόνο ξέρω με ποιον...κοιμάμαι. Ποιον αγκαλιάζω, όταν πέφτω για ύπνο και δεν έχω τύψεις για τίποτα. Είναι άσχημο, να μου χρεώνουν για βίζιτες τις σχέσεις μου, επειδή μπαίνω και βγαίνω σ' αυτές. Μου χρεώνουν όλα αυτά, αλλά μόνο εγώ ξέρω τι γίνεται μέσα μου». Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις (ακόμη και αυτή στο στήθος της); Αποκάλυψε πως έχει κάνει τρεις: «Είμαι υπέρ στο να κάνει μια γυναίκα πλαστική επέμβαση, εάν αυτό την κάνει χαρούμενη. Σαφώς ο Θεός δεν μπορεί να μας κάνει τέλειους.

Όσο για το στήθος μου, εάν θυμάστε καλά είχα μεγάλο μέγεθος και όταν ήμουν στο "ΟΛΑ" του Θέμου. Ένα ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο πριν 2-3 χρόνια, με οδήγησε στο να κάνω αυτή την επέμβαση. Από τη στιγμή που είμαι καλά και μου αρέσει εμένα, δεν έχω πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει τρεις πλαστικές και τις χαίρομαι! Για όσους λένε το κορμί..., ας έρθουν να με δουν που κάνω 50 λεπτά λαϊκού προγράμματος. Ένα κορμί μόνο του δεν το κάνει αυτό. Εγώ, τελείωσα μουσικό σχολείο, παίζω οκτώ μουσικά όργανα και είμαι χρόνια στη φιλαρμονική».

http://www.24wresenimerwsi.gr/