Χρέωσαν ίδρυμα με 4000 ευρώ από ροζ γραμμές !

Το lesvosnews.gr, σας αποκαλύπτει σήμερα ένα απίστευτο σκάνδαλο, που συνέβη σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, ήρθαν πριν λίγο καιρό φουσκωμένοι λογαριασμοί του ΟΤΕ.

Ο Διοικητής του Ιδρύματος έκανε αμέσως την έρευνά του και διαπίστωσε ότι κάποια τηλέφωνα του Ιδρύματος είχαν χρεωθεί, διότι κάποιοι, προφανώς υπάλληλοι του, τα χρησιμοποιούσαν για τις σεξουαλικές τους ορέξεις, καλώντας τηλεφωνικές συνδέσεις από το 090.
Αμέσως κάλεσε το προσωπικό του Ιδρύματος και του ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, για να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί, αφού δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε κανέναν, τη χρήση των τηλεφώνων.
Στην πρόταση όμως αυτοί του Διοικητή, αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας δικαίως, ότι στα τηλέφωνα απ’ όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.
Προ του αδιεξόδου αυτού, κάποιος από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ.
http://www.lesvosnews.gr