Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαχειριζόταν e-shop ...και έκανε αγορές με τις κάρτες των πελατών του !

Ηλεκτρονικός κλέφτης για κλάματα...Το πιο απλό τρόπο ...να κλέβει απο πιστωτικές κάρτες βρήκε ένας 37χρονος, που διαχειριζόταν e-shop σελίδες και έχοντας πρόσβασηστην βάση δεδομένων των συναλλαγών στο site, ξάφριζε μετά με δικές του αγορές τις κάρτες των πελατών του!

Δείτε την είδηση :
Συνελήφθη ως ύποπτος, άτομο που ήταν διαχειριστής ηλεκτρονικών καταστημάτων πώλησης προϊόντων ( e - shops ) (!!!) τριών (3) Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και ενός (1) ....Μοναστηριού !!!!!!!!!! Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού για παράνομες συναλλαγές μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονική πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή. Υπέκλεπτε τα στοιχεία πιστωτικών καρτών χρηστών του διαδικτύου και προέβαινε σε παράνομες ηλεκτρονικές συναλλαγές. Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διότι όπως προέκυψε, ύστερα από μηνύσεις των υπευθύνων ασφάλειας συναλλαγών μεγάλων Τραπεζικών Ιδρυμάτων, είχε υποκλέψει στοιχεία πιστωτικών καρτών και προέβαινε σε ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαχειρίζονταν. Ειδικότερα, στις αρχές Ιουνίου, καταγγέλθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από τους υπευθύνους Ασφάλειας Συναλλαγών δυο (2) Τραπεζικών Ιδρυμάτων ότι είχε πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αγορών, μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων, με πιστωτικές κάρτες διαδικτυακών πελατών, οι οποίες είχαν υπερχρεωθεί χωρίς τη συγκατάθεση των κατόχων τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο υπευθύνων, στη μεν πρώτη περίπτωση, είχαν πραγματοποιηθεί (393) απατηλές ηλεκτρονικές συναλλαγές στο διαδίκτυο, μέσω (372) πιστωτικών καρτών, συνολικού ύψους 379.000 Ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση, μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέσω υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών και εισπράξεων του Τραπεζικού Ιδρύματος, συνολικού ύψους 189.437 ευρώ. Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ως διαχειριστής ηλεκτρονικών καταστημάτων πώλησης προϊόντων ( e - shops ) τριών (3) Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και ενός (1) Μοναστηριού στην περιοχή της Αρκαδίας, είχε υποκλέψει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών ηλεκτρονικών πελατών, και πραγματοποιούσε ηλεκτρονικές συναλλαγές εξ΄ονόματός τους μέχρι του ανώτατου πιστωτικού ορίου της κάθε κάρτας. Σε έρευνα που έγινε χθες το πρωί (01.09.2011) στην οικία του, στις Ρίζες Αρκαδίας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκε αρκετό ψηφιακό αποδεικτικό υλικό, όπως ψηφιακά αρχεία, ειδικά λογισμικά προγράμματα κλπ που σχετίζονται με τις παραπάνω πράξεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…