ΣΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΤΈΡΑΤΑ ...Ενας Αγγελόπουλος... γιος της Γιάννας με τους αγανακτισμένους !


"Αγανακτισμένος" ο γιος της Γιάννας Δασκαλάκη ....καλεί σε επανάσταση !
Ναι δεν κάνετε λάθος σε ότι θα δείτε και θα διαβάσετε ...Ο Γιος της Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου αρθρογραφεί και καλεί σε επανάσταση ...Μάλιστα ασκεί και έντονη κριτική στις χρεοκοπημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ! Εδώ, για την ιστορία, να πούμε οτι ο παππούς του, ο πατέρας δηλαδή της Γιάννας, ήταν διορισμένος από την χούντα πρόεδρος της ΓΣΕΕ



Οπως αναφέρει το site http://www.iefimerida.gr/ o Παναγιώτη Θ. Αγγελόπουλο (στην φωτό αριστερά) πρωτότοκο γιο του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου ο οποίος υπογράφει ένα κείμενο στην Athens Voice με τον τίτλο «Η Εποχή των Τεράτων» και είναι βέβαιο πως θα κάνει πάταγο.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ένας από τους κληρονόμους μιας από τις μεγαλύτερες περιουσίες της χώρας, με δραστηριότητες που επεκτείνονται στα πέντε σημεία του ορίζοντα καταγγέλλει το διεφθαρμένο και «ξενόφερτο» πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που έφερε την Ελλάδα στην εξαθλίωση και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

"Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τάσσεται υπέρ μιας λαϊκής εξέγερσης που θα απονομιμοποιήσει τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και θα οδηγήσει σε μια όξυνση «της αντικαπιταλιστικής ριζοσπαστικής αριστεράς με το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς». "