Κακουργηματικές διώξεις για την αυτοκτονία του κουμπάρου του Μεϊμαράκη


Σχεδόν δυο χρόνια μετά τον αναπάντεχο χαμό του στενού συνεργάτη του γνωστού πολιτικού, η εισαγγελέας Πρωτοδικών που διεξήγαγε την προκαταρκτική εξέταση, κυρία Ιφιγένεια Γάκη, άσκησε (στις 11 Ιουλίου 2011) κακουργηματικές διώξεις για τα αδικήματα της τοκογλυφίας, της απάτης και της πλαστογραφίας και έστειλε το φάκελο της δικογραφίας στην τακτική ανάκριση.

Την ίδια στιγμή, σήμερα, η zougla.gr αποκαλύπτει το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που περιγράφει καρέ-καρέ τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα.
Υπενθυμίζεται ότι «φως» στην «αυτοκτονία» είχαν ρίξει τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «VETO» αλλά και η εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio που είχε φιλοξενήσει την κόρη του αυτόχειρα, Έφη Κοτσαυτάκη.
Κατήγγειλε ως «αρχιτοκογλύφο» τον αδερφό της διευθύντριας του πρώην υπουργού
Βασικό ρόλο στην υπόθεση, εμφανίζεται να έχει διαδραματίσει ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος είναι αδερφός της ιδιαιτέρας του πρώην υπουργού και διευθύντριάς του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο ιδιόχειρο σημείωμα του Κοτσαυτάκη κατονομάζεται ως «αρχιτοκογλύφος» και ο  «άνθρωπος που του όπλισε το χέρι».