20χρονη δηλώνει αρραβωνιαστικιά του Μερλουσκόνι !

"Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του", δήλωσε η 20χρονη Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Μαυροβούνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Η Καταρίνα είπε ότι γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν 18 ετών, στις αρχές Μαΐου του 2009. Εκείνος είχε μόλις χωρίσει. "Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο, σε κάτι εγκαίνια", είπε. Η Βερόνικα Λάριο ζήτησε διαζύγιο από τον Καβαλιέρε στις 3 Μαΐου, μετά τις αποκαλύψεις ότι φιλοξένησε στις βίλες του μια 18χρονη Ναπολιτάνα, τη Νοέμι Λετίτσια.
"Είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί", πρόσθεσε η νεαρή Μαυροβούνια για την οποία η διαφορά ηλικίας με τον Μπερλουσκόνι, που σήμερα έκλεισε τα 75 χρόνια του, δεν αποτελεί πρόβλημα: "Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών, για μένα θα ήταν το ίδιο", είπε.
http://news247.gr/