Νέα από όλα τα site ...Εσύ todes?

Ένα νέο site ξεκίνησε δυναμικά για να συγκεντρώσει ειδήσεις, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα, αστεία άρθρα και απόψεις και να αναδείξει τα σπουδαιότερα νέα μέσα από την κοινότητά του: το http://www.todes.gr.

Το todes.gr βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους χρήστες του. Εκείνοι τροφοδοτούν με περιεχόμενο τον ιστότοπο, εκείνοι σχολιάζουν και ψηφίζουν τα άρθρα.

Η διαδικασία εγγραφής στο site είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις το όνομα χρήστη που σου αρέσει και να έχεις ένα λογαριασμό email απλά για επιβεβαίωση –δεν στέλνεται κάποιο email ενεργοποίησης του λογαριασμού. Απο εκεί και πέρα, ανήκεις επίσημα στην ομάδα του todes.gr.

Μπορείς να ψηφίζεις τα δημοσιευμένα άρθρα, να σχολιάζεις και φυσικά να στέλνεις και εσύ νέα και ειδήσεις στο site. Επιπλέον, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου groups ενδιαφέροντος, να μοιραστείς ειδήσεις με άλλα groups και φίλους, ακόμα και να αποθηκεύσεις άρθρα στο προσωπικό σου προφίλ!

Αντίστοιχοι ιστότοποι υπάρχουν και στο εξωτερικό και σημειώνουν τεράστια επιτυχία καταγράφοντας εκατοντάδες χιλιάδες χρηστών. Αυτή είναι μία ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μίας κοινότητας χρηστών που ανταλάσσουν νέα και ειδήσεις από διάφορες πηγές (ειδησεογραφικά sites, βίντεο youtube, δικά τους άρθρα, ενδιαφέροντα προϊόντα και links από τον παγκόσμιο ιστό κ.ά.) αλλά και σχολιάζουν και ψηφίζουν τα καλύτερα από αυτά.

Εσύ todes?