Σχεδιάζετε να αγοράσετε το iPhone 5; Ξανασκεφτείτε τo...

Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά το iPhone 5 από την Apple και οι ρέπλικες δίνουν και παίρνουν.Εταιρείες με έδρα κατά κύριο λόγο την Κίνα έχουν δημιουργήσει συσκευές iPhone 5, αλλά και προγενέστερες, τις οποίες διαθέτουν ήδη προς πώληση στους ανυποψίαστους αγοραστές.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι πρόκειται για μια αρκετά συμφέρουσα αγορά γιατί έχει αρκετά πιο προσιτή τιμή αφού οι συσκευές-ρέπλικες ξεκινούν από 60¤, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν διαθέτουν τον ίδιο όγκο εφαρμογών τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα.
Ας μην αναφέρουμε επίσης την κακή σχεδίαση που έχουν ορισμένες.
Μερικές είναι τόσο κακοφτιαγμένες που μπορούν να συγκριθούν με τις απομιμήσεις αθλητικών υποδημάτων της Nike που ορισμένα κακά αντίγραφα γράφουν Mike ή ακόμη και Like!
Βεβαίως υπάρχουν και αντίγραφα τα οποία είναι σχεδόν ολόιδια με τα κανονικά iPhone και έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση αν ο χρήστης προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την κάμερα για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για iPhone 5 αλλά ούτε για iPhone -12 αφού η ποιότητα λήψης είναι απαράδεκτη.
Η παραοικονομία των iPhone μαστίζει ολόκληρο τον κόσμο και οι χρήστες τείνουν να αγοράζουν όλο και περισσότερες συσκευές-αντίγραφα κυρίως λόγο της αρκετά χαμηλότερης τιμής τους σε σύγκριση με τις πραγματικές συσκευές.
Σε αυτό βέβαια φέρει αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η ίδια η Apple αφού διαθέτει σε υπερβολικά υψηλή τιμή τις συσκευές τις.

Περισσότερα θα βρείτε εδώ:http://www.secnews.gr/archives/18670