Tι λένε στο blog τους οι πρωταγωνιστές της υπόθεση με ΜΑΤ -Κουκουλοφόροι!

Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία τους ( ο ένας φέρει επιδέσμους στο κεφάλι ως τραυματίας αλλά ποζάρει, ενώ η λεζάντα γράφει τραυματιες !)  οι δύο πρωταγωνιστές, στο βίντεο με τα ΜΑΤ που ο ένας δείχνει να είναι "κουκουλοφόρος" όταν του επιτρέπεται η είσοδος μέσα στη Βουλη, οδηγοί της ΕΘΕΛ  απαντούν μέσω του  blog του  http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/ απαντούν στο θέμα που έχει δημιουργηθεί . Δείτε τι γράφουν  :

"Όταν ζητήθηκε και από τους γιατρούς της πλατείας αλλά και από το ΕΚΑΒ να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον τραυματία αρνήθηκαν λέγοντας πως “εδώ θα ψοφήσει”, “θα πεθάνετε όλοι” κλπ. Το μόνο που κατάφερε να γίνει είναι να έρθει μέσα ένας διασώστης και να περιδέσει πρόχειρα τα κεφάλια των χτυπημένων.
Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!). “Είσαι τρελός λέμε στο υπέυθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλεις;” Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία, λες και ήθελαν να μας “δώσουν “ στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα...Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...
Ζήσαμε κάτι που μόνο στην Τουρκία θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον επειδή έχει την Γαλανόλευκη! Εμείς το ζήσαμε μέσα στην πλατεία Συντάγματος με την αστυνομία στα δέκα μέτρα!
Αυτή είναι η κατάντια της “Δημοκρατίας” μας! Χαιρόμαστε όμως γιατί καταφέραμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία από την οποία, ευτυχώς, βγήκαμε πιο δυνατοί και υποψιασμένοι."
 Σημείωση δική μας 
Η ανάρτηση είναι χθεσινή και ώρα 4:03μμ ! Και το περιστατικό έχει γίνει μία μέρα πριν .
Το δε βίντεο κυκλοφορούσε από χθες το μεσημέρι στο διαδίκτυο!