Mας δουλεύει η ΕΛ ΑΣ ...Απεγκλώβησαν τους "κουκουλοφόρους" και εγκλώβησαν τους διαδηλωτές!

Τώρα τι να πει κανείς για αυτή την ανακοίνωση ...Τα σχόλια δικά σας !
"Ανακοίνωση έβγαλε η ελληνική αστυνομία για το βίντεο που δείχνει κουκουλοφόρους να κρύβονται πίσω απο τους άνδρες των ματ και να ανεβαίνουν στο φυλάκιο της Βουλής...Πάντως οι δικαιολογίες κύριοι είναι αστείες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυυνομίας : Σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε χθες (29-06-2011) σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, ανακοινώνεται ότι από την έρευνα που διατάχθηκε για το θέμα αυτό, προκύπτουν τα ακόλουθα:
  •  Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων.
  •  Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος).
  •  Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν."
    petraskandalou.blogspot.com