Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eνοχή για 6 και αθώωση για τρεις των "Πυρήνων της Φωτιάς" από τον εισαγγελέα !

Την ενοχή για έξι από τους εννέα κατηγορούμενους για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς εισηγήθηκε αγορεύοντας ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών Δημ. Δασούλας. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας εκτιμώντας τα στοιχεία της διαδικασίας πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι οι:


Χαρ. Χατζημιχελάκης:Για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, κατασκεύη και κατοχή τριών εκρηκτικών βομβών, απλή συνέργεια σε έκρηξη και απλή συνέργεια σε διακεκριμένη φθορά ,ενώ ζήτησε την απαλλαγή του για τις υπόλοιπες πράξεις.

Παν. Αργυρός: Ένοχος για συγκρότηση, κατασκεύη και κατοχή δυο εκρηκτικών βομβώ, απλή συνέργεια στην έκρηξη και αθώος για τα λοιπά αδικήματα.

Γιωρ. Καραγιαννίδης: Ένοχος για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκεύη μιας εκρηκτικής βόμβας, αθώος για τα λοιπά αδικήματα.

Π. Μασούρας: Ένοχος για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκευή δυο εκρηκτικών βόμβών, αθώος για τις άλλες πράξεις .

Κωνσταντίνα Καρακατσάνη: Ένοχη για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκευή δυο εκρηκτικών βόμβών, αθώα για τις άλλες πράξεις.

Αλ. Μητρούσιας: Ένοχος για συγκρότηση, αθώος για τις υπόλοιπες πράξεις.

Ο εισαγγελέας σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπει το κατηγορητήριο. Επισήμανε ότι η συμμετοχή δεν σημαίνει απαραίτητα και ενοχή για όλες τις ενέργειες της οργάνωσης αν δεν υπάρχουν αποδείξεις καθώς και ότι η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν είναι από μόνη της ασφαλές κριτήριο.
Τέλος ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την πλήρη απαλλαγή για όλες τις αξιόποινες πράξεις για τους Εμμ. Γιόσπα, Ερρ. Ράλλη, Νίκ. Βογιατζάκη.
http://www.newsbeast.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…