Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eνοχή για 6 και αθώωση για τρεις των "Πυρήνων της Φωτιάς" από τον εισαγγελέα !

Την ενοχή για έξι από τους εννέα κατηγορούμενους για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς εισηγήθηκε αγορεύοντας ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών Δημ. Δασούλας. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας εκτιμώντας τα στοιχεία της διαδικασίας πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι οι:


Χαρ. Χατζημιχελάκης:Για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, κατασκεύη και κατοχή τριών εκρηκτικών βομβών, απλή συνέργεια σε έκρηξη και απλή συνέργεια σε διακεκριμένη φθορά ,ενώ ζήτησε την απαλλαγή του για τις υπόλοιπες πράξεις.

Παν. Αργυρός: Ένοχος για συγκρότηση, κατασκεύη και κατοχή δυο εκρηκτικών βομβώ, απλή συνέργεια στην έκρηξη και αθώος για τα λοιπά αδικήματα.

Γιωρ. Καραγιαννίδης: Ένοχος για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκεύη μιας εκρηκτικής βόμβας, αθώος για τα λοιπά αδικήματα.

Π. Μασούρας: Ένοχος για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκευή δυο εκρηκτικών βόμβών, αθώος για τις άλλες πράξεις .

Κωνσταντίνα Καρακατσάνη: Ένοχη για συγκρότηση, απλή συνέργεια σε κατασκευή δυο εκρηκτικών βόμβών, αθώα για τις άλλες πράξεις.

Αλ. Μητρούσιας: Ένοχος για συγκρότηση, αθώος για τις υπόλοιπες πράξεις.

Ο εισαγγελέας σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπει το κατηγορητήριο. Επισήμανε ότι η συμμετοχή δεν σημαίνει απαραίτητα και ενοχή για όλες τις ενέργειες της οργάνωσης αν δεν υπάρχουν αποδείξεις καθώς και ότι η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν είναι από μόνη της ασφαλές κριτήριο.
Τέλος ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την πλήρη απαλλαγή για όλες τις αξιόποινες πράξεις για τους Εμμ. Γιόσπα, Ερρ. Ράλλη, Νίκ. Βογιατζάκη.
http://www.newsbeast.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…