Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οδηγών ΕΛΤΑ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάη 2011, αποφάσισε να προκηρύξει πέντε (5) συνεχόμενες 24ωρες απεργίας, αρχής γενομένης από σήμερα... Κυριακή 29 Μάη ώρα 22:00 – ώρα που ξεκινά η νυκτερινή βάρδια.

Στα αιτήματα μας, που επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει είτε προφορικά, είτε εγγράφως, η Διοίκηση του ΕΛΤΑ όχι απλά δεν τα έλυσε, αλλά δεν μπήκε στον κόπο ούτε να μας απαντήσει στην από 23.05.2011 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία μας.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί:

1. Η Διοίκηση του ΕΛΤΑ καταστρατηγεί το προεδρικό διάταγμα 167/22.08.2006 σε ότι έχει να κάνει με το χρόνο εργασίας μας και τα προβλεπόμενα διαλλείματα κατά την εκτέλεση των δρομολογίων μας.
2. Μας οφείλει δεδουλευμένα ρεπό, εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε μας τα χορηγεί, ούτε μας τα πληρώνει, όπως η συλλογική σύμβαση του 2002 προβλέπει
3. Δεν διευκολύνει το έργο μας σε ότι έχει να κάνει με ελεύθερο χώρο στάθμευσης έξω από τα ταχυδρομικά καταστήματα, όταν φτάνουμε με τα φορτηγά του ΕΛΤΑ για φορτοεκφόρτωση.
4. Δεν καλύπτει με το απαραίτητο προσωπικό (συνοδός) όλα τα δρομολόγια των φορτηγών αυτοκινήτων και δεν μπορούμε να φορτοεκφορτώσουμε με ασφάλεια τα εμπορευματοκιβώτια, αφού είμαστε αναγκασμένοι να χειριζόμαστε την υδραυλική πόρτα ανύψωσης από το πλάι του φορτηγού και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος (έχουν γίνει ήδη αρκετά).
5. Η γραφειοκρατική διαδικασία που ακολουθείται τελευταία στις επισκευές των φορτηγών αυτοκινήτων του ΕΛΤΑ σε ιδιωτικά συνεργεία δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα στον έλεγχο και στους χρόνους των επισκευών.
6. Η Διοίκηση προχωρεί μέσω μειοδοτικών διαγωνισμών σε εκχώρηση έργου μεταφοράς ταχ. αποστολών σε εργολάβους ιδιώτες, ακόμη και σε περιοχές που υπάρχουν συνάδελφοι οδηγοί – τους οποίους απασχολεί σε άλλο έργο.
7. Η Διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των εκτός έδρας δρομολογίων μας, μειώνοντας την ποσοστιαία μέχρι 75%.


Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων από τους πολίτες για την όποια ταλαιπωρία υποστούν εξ αιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων μας. Δεν είναι στις προθέσεις μας η δημιουργία προβλημάτων στο κοινωνικό σύνολο, γι’ αυτό άλλωστε εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια – μέχρι και την τελευταία στιγμή – να μην φτάσουμε στις απεργίες, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από την διοίκηση του ΕΛΤΑ.

Αθήνα 29.05.2011

Το
Διοικητικό Συμβούλιο
Πηγή: http://driverselta.blogspot.com/
http://www.pak-elta.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…