Ρε παιδιά, πάτε καλά τα banner της Ντόρας που εμφανίζονταν στα blogs ήταν μέσω Google !

Για να ξέρουμε τι λέμε τελικά ...σε αυτό τον τόπο! Εμείς κάθε άλλο παρά ...με την Ντόρα και την όποια Ντόρα είμαστε  ! Άλλωστε όταν βάζουμε θέμα γιαυτή η τον πατέρα της πρέπει να έχει αρνητικό θέμα γι αυτούς για  να παίξει! Αλλά να βγαίνουν κάποιοι και να μιλάνε για μαύρη διαφήμιση στα blogs ( και εννοούμε μόνο αυτά που παίζουν διαφημίσεις μέσα από το adsense της google ) μάλλον προβοκάτσια κάνουν ή έχουν άλλους σκοπούς!
Και βασικά εμείς που είμαστε σταθεροί και από τα πρώτα blogs που παίζουν διαφημίσεις από google και το κάνουμε συνειδητά, γιατί ενισχύουμε την εταιρία που μας φιλοξενεί , ( τα έσοδα μας είναι πενιχρά και με απόδειξη (το έχουμε κάνει στο παρελθόν δημοσιοποιόντας τα )  καθώς εδώ καταγράφονται τα πάντα από το σύστημα της google και δεν είναι αέρα πατέρα ...) και να δίνουμε μια καλύτερη αισθητική στο blogs και να βοηθάμε τις επιχειρήσεις που την επιλέγουν να διαφημιστούν!
Οπότε ας σταματήσουν οι προβοκάτσιες ...μεταξύ μας και σε βάρος του blogging !
Αν κάποιοι πάνε για μεγάλες κονόμες με γεια τους με χαρά τους ...Αλλά τουλάχιστον σεβασμός στην εταιρία που μας φιλοξενεί ...και υπάρχουμε ! Και δεν υποχρεώνει και κανένα να βάζει τις διαφημίσεις της ! Εκτός και αν κάποιοι θέλουν ...να προβοκάρουν και να το παίζουν πότε Βούδας πότε Κούδας ...Όταν καλύπτονται πίσω απο την "ασυλία" που μας παρέχει ..να έχουμε λόγο και φωνή ! Που κάποιοι είναι έτοιμοι να μας πνίξουν.Εκτός και αν θεωρούν οτι κοροϊδεύουμε τα αμερικανάκια