Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευρωεκλογές 2019- Δημοτικές Περιφερειακές

Πως πάνε να στήσουν εκτρώματα στο διαδίκτυο κατά των blogs!

Εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ...Αλλά αν είναι έστω και στο παραμικρό αλήθεια αυτό το σχέδιο της Κυβέρνησης, να περάσει "ντροπολογία" για τα blogs πρέπει να αντιδράσουμε καταγγέλλοντας τους στο διαδίκτυο κατά πρώτο. Κατά δεύτερο με δεδομένο ότι η κυβέρνηση στο Government χρησιμοποιεί την wordpress, που αναπτύχθηκε από τα blogs και το ανοικτό λογισμικό να κινητοποιήσουμε τους χρήστες και προς αυτή την κατεύθυνση.

Λοιπόν τι πάνε να κάνουν...Επειδή δεν είναι δυνατή η ονομαστικοποίηση όπως παπαγαλίζουν εδω και χρόνια στους παρόχους των εφαρμογών για τα blogs, πάνε να περάσουν νομοσχέδιο σε συνδυασμό με την γνωμάτευση του Σανιδά σαν αποδεικτικό κυριότητας ενός blogs , την ανιχνεύσιμη ip του χρήστη και πάνω εκεί να στήνουν δικογραφίες. Ετσι πάνε να ξεπεράσουν την πιστοποίηση του παρόχου για την κυριότητα ενός blog !
Δηλαδή μια ακόμα γελοιότητα στις τόσες που γίνονται στην Ελλάδα
Η καραμέλα της ip είναι γνωστή . Τι είναι ip! Είναι ενας αριθμός που απαιτείται να γίνει μία σύνδεση ή επαφή στο internet. Όπως δηλαδή ένας τηλεφωνικός αριθμός.
Μέσο αυτής, όπως και με το κλασικό τηλέφωνο, μπορείς να εντοπίσεις τον κάτοχο.
Επιπλέον δεν πρόκειται για κάτι κρυφό και ο ποιο άσχετος στο internet μπορεί να εντοπίσει ip ! Άλλωστε καταγράφονται και σε main εφαρμογές του διαδικτύου και συνοδεύουν κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία. Πχ αν αφήσετε ένα σχόλιο σε blogs ή σε οποιαδήποτε online εφαρμογή o λήπτης ξέρει απο ip προήλθε. Αν στείλετε ενα email ο παραλήπτης ξέρει από ποιά ip του στάλθηκε. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές και απο hoby να εντοπίζεται ip Δηλαδή ένα απλό παιχνιδάκι. Αυτό το παιχνιδάκι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για  ποινικοποιήσουν στην  Ελλάδα το internet και μάλιστα ως τεχνολογικό επίτευγμα. Σε μια χώρα που έχει μηδαμινή εγκληματικότητα ... πέρα απο τους γνωστούς παιδεραστές που μας τους δίνει η interpol. Ετσι η σκληρή  εγκληματικότητα είναι ελάχιστη μέσα σε 4.000.000 χρήστες. Βέβαια υπάρχει και η καταγγελλόμενη ...δυσφημίσεις προσωπικά δεδομένα κλπ ...επίσης απειροελάχιστη και συνήθως βασίζεται στην ηλιθιότητα αυτών που την διαπράττουν . Και αντί να εκμεταλλευθούμε το γεγονός να αναπτύξουμε την χώρα ηλεκτρονικά ...αυτογελοιοποιούμαστε με σωβρακοφανέλλες ! Για φανταστείτε να ειχαμε εδώ την wordpreess η την blogspot.com Τι μεταφράζεται σε θέσεις εργασίας και έσοδα για το κράτος
Τι σημαίνει αυτό . Με νόμο όλοι όσοι χρησιμοποιείται internet στην Ελλάδα μπορεί να βρεθείτε με μια δικογραφία.
Αυτο είναι όλο ...το νταβαντούρι.Και δεν αντιδρά κανείς...Είτε από άγνοια είτε απο συμφέρον ...Καταδικάζοντας την χώρα στην ηλεκτρονική υπανάπτυξη...και τον σκοταδισμό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…