Aποκτήστε ..μια ψηφιακή γκόμενα !

Δυσκολεύεστε να έχετε ...σχέση με γυναίκα.Κανένα πρόβλημα! Η λύση και εδώ θα είναι ψηφιακή και μέσω διαδικτύου !
"Μια ψεύτικη, «ψηφιακή» φιλενάδα προσφέρει στους εργένηδες χρήστες του Facebook ένα site στις ΗΠΑ, ώστε οι online «φίλοι» τους να πιστέψουν ότι δήθεν έχουν σχέση με μια γοητευτική κοπέλα. Το ψέμα και η επιδεικτικότητα στην υπηρεσία κάποιων διαδικτυωμένων αρσενικών.



Στόχος του Cloudgirlfriend. com, το οποίο βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, υποτίθεται ότι είναι να χτίσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ανθρώπων που δυσκολεύονται να βρουν το ταίρι τους.

Η φιλενάδα που θα αποκτήσουν - έναντι αμοιβής - θα είναι προσβάσιμη μόνο μέσω Ίντερνετ, λειτουργώντας ως εικονική «βιτρίνα», η οποία θα καλύπτει μόνο τις κοινωνικές - και όχι τις ερωτικές - ανάγκες του πελάτη.

Η εικονική φιλενάδα, την οποία όλοι οι άλλοι θα θεωρούν πραγματική, θα έχει δικό της λογαριασμό στο Facebook και θα είναι ιδιαιτέρως διαχυτική, εκφράζοντας δημοσίως τον έρωτά της με κάθε ευκαιρία - θα αναρτά λ. χ. μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στον «τοίχο» του προφίλ της – αλλά και του πελάτη.

Έναντι αντιτίμου (το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί), η υπηρεσία θα παρέχει ένα «δίκτυο ανθρώπων» που θα «ανεβάζουν» ρομαντικά μηνύματα και θα επικοινωνούν με τους χρήστες του Facebook.

Τους λογαριασμούς των υποτιθέμενων φιλενάδων θα χειρίζονται πραγματικοί άνθρωποι και όχι μηχανές (bots), όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Το CloudGirlfriend. com έχει ήδη προκαλέσει θόρυβο στον κυβερνοχώρο, προτού ακόμη ξεκινήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Αρκετοί χρήστες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν μια «εικονική φιλενάδα». Ο ιστότοπος καλεί, μάλιστα, τα υποψήφια μέλη του «να εγγραφούν νωρίς, για να πάρουν σειρά προτεραιότητας».
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=393080