Ο Παπαγιάννης με "κουκούλα" ..στο site του διευθυντή του MEGA!

Πήρε θέση, ας το πούμε και έτσι, ο διευθυντής ειδήσεων του ΜΕGA για την περιβόητη αγωγή στο fimotro και στον Γ Παπαγιάννη, που επίσης θεωρεί ως διαχειριστή. Εμείς δεν θέλουμε να κρίνουμε το άρθρο του . Έχει όλο το δίκιο να το κάνει.Όμως ένα δεν κατανοούμε την αγωγή του.

Αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ιστοsiteλογος , έστω ως επώνυμος, και έχει δικό του μέσο ας του απαντούσε από  κει σε σχέση με αυτά που καταλογίζει στο blog , είτε στο φερόμενο κατ αυτόν διαχειριστή και το θέμα θα έμεινε εκεί. Θα του απαντούσαν από το blog κοκ Nα είναι σίγουρος οτι θα το αναρτούσαν και άλλοι και θα έμπαινε και κόσμος να το διαβάσει και γενικά θα γινόταν "ντόρος" και θα υπήρχαν όλες οι απόψεις και ο χρήστης αναγνώστης θα έκρινε τον καθένα.
Και αν δεχόταν μήνυση απο τον Παπαγιάννη θα του την πέφταμε και μεις.
Τώρα έρχεται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα...και γενικά μπορεί να λέει δεν έχουν τίποτα με την κριτική στα άλλα ιστολόγια ...αλλά  η ενέργεια της αγωγής δεν δείχνει αυτό, κατά την αποψή μας. Εντάσσεται σε μια γενικότερη λογική επίθεσης στο blogging. Δεν είναι κάποιος απλός πολίτης που δεν έχει που να πει τον πόνο του από επιθέσεις δημοσιότητας και καταφεύγει στο έσχατο μέτρο της δικαστικής οδού. Οσο για την αναφορά του σε στόχους και στοχοποιήσεις, άσε να μην το πιάσουμε. Ποσοι πολίτες ανώνυμοι και επώνυμοι στοχοποιούνται από τα ΜΜΕ(από τις ειδήσεις και μόνο, μην πάμε στις εκπομπές ) , το κράτος και τους μηχανισμούς του, αθώοι και μη. Μην τρελαθούμε ...Δεν είναι τα  ιστολόγια που ξαφνικά είναι τα μόνα που στοχοποιούν , όσο δημοφιλή  και να είναι. Μετά θα πηγαίναμε στην αρχή της μη δημοσιότητας! Της μη έκφραση δημόσιου λόγου κοκ
Εδώ το άρθρο του  http://www.aixmi.gr/