Manchester United: μήνυση για κλοπή εταιρικών δεδομένων

Η Manchester United μηνύει υποστηρικτή της επειδή δημοσίευσε τον κατάλογο των εταιρειών, που υποστηρίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα, στην ιστοσελίδα του το περασμένο έτους.


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο 44χρονος Thomas McKenna, δημοσίευσε τον κατάλογο των εταιρικών πελατών του συλλόγου United Supporters για την Change, μια ομάδα που κάνει εκστρατεία κατά του συλλόγου μετά την εξαγορά του από την οικογένεια Glazer. Η νομική δράση του συλλόγου επιδιώκειαπό τον McKenna να καταστρέψει τη λίστα του, και να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά των μεταγενέστερων δημοσιεύσεων, καθώς και η επιδίκαση αποζημιώσεως.

Ένας εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε στην εφημερίδα “The Independent” ότι ο “κλεμμένος” κατάλογος οδήγησε σε περιστατικά παρενόχλησης και βανδαλισμού.

“Η κλοπή των δεδομένων”, δήλωσε εκπρόσωπος, “προκάλεσε σε ορισμένες από τις επιχειρήσεις που αναφέρονται στον κατάλογο, να δεχθούν επιθέσεις και να προκληθούν σημαντικά προβλήματα. Ο σύλλογος οφείλει να αποδείξει σε όλους τους οπαδούς ότι δεν θα το ανεχθεί αυτό και θα αναλάβει δράση κατά των αυτουργών”.

Φυσικά υπάρχουν και υποστηρικτές του McKenna, οι οποίοι νομικά προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον σύλλογο. Ποιος θα κερδίσει τον αγώνα στο τέλος; Κανείς δεν ξέρει το μόνο σίγουρο είναι ότι ο McKenna έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη δράση του συλλόγου.
http://www.secnews.gr/archives/11670