Απάτη ταξιδιωτικού γραφείου σε βάρος γονέων και μαθητών

Ανάστατοι είναι γονείς και μαθητές του 15ου λυκείου Θεσσαλονίκης που κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική τους εκδρομή στην Τουρκία, όπως και 6.000 ευρώ που έχουν δοθεί για να κλειστεί η εκδρομή.


Έγγραφο που έφτασε σήμερα στα χέρια του διευθυντή αναφέρει ότι ο ένας εκ των δύο συνεταίρων ταξιδιωτικού γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποχωρεί από την επιχείρηση, με αποτέλεσμα όποια συμφωνία έχει κλειστεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα.
40 παιδιά και γονείς που ήταν έτοιμα για την πενθήμερη εκδρομή τους αυτή την Τετάρτη δεν γνωρίζουν αν θα πραγματοποιηθεί, όπως επίσης και το αν οι γονείς θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.
Οι γονείς συγκρεντρώθηκαν έξω από το ταξιδιωτικό γραφείο, ωστόσο κανένας από τους υπαλλήλους δεν μπορεί να τους διαβεβαιώσει για τίποτα. Η ένταση δεν έλλειψε, με αποτέλεσμα μία υπάλληλος να χάσει τις αισθήσεις της και να λιποθυμήσει.
Στο πρακτορείο έχουν σπεύσει και γονείς από άλλα σχολεία που έλαβαν το ίδιο έγγραφο. Πρόκειται για το ίδιο πρακτορείο που εξαπάτησε και τους μαθητές από την Αλεξανδρούπολη την περασμένη εβδομάδα.