Απεργίες και συνδικαλιστικές κόντρες στα ΜΜΜ

Νεο κύμα απεργιών με στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ την Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα.

Ενω δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις και στα άλλα μέσα μεταφοράς καθώς σήμερα Τρίτη συνεδριάζει το συντονιστικό όργανο των εργαζομένων σε όλα τα ΜΜΜ για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Στο μεταξύ συμφωνα με το ΜΕGA σε δύο στρατόπεδα φαίνεται να έχουν χωριστεί οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ. Συγκεκριμένα, σε συνέλευση που έγινε τη Δευτέρα, μερίδα εργαζομένων αποφάσισε ότι θα πραγματοποιήσει πέντε στάσεις εργασίας, μέχρι τις 14 Μαρτίου.
  Όμως η ΠΑΣΚΕ, η οποία δεν προσήλθε σε αυτή τη συνέλευση, υποστηρίζει ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτές οι στάσεις εργασίας καθώς η συγκεκριμένη συνέλευση ήταν έξω από το καταστατικό, άρα ουσιαστικά είναι άκυρη. Οπότε εκκρεμεί η απόφαση για την πραγματοποίηση των στάσεων εργασίας, όπου σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης η πρώτη από τις στάσεις θα γινόταν την Τετάρτη 2 Μαρτίου.