Ανακοίνωση ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ για τα γεγονότα της Παρασκεύης 25/2.

Την Παρασκευή και κατά την διάρκεια των ετοιμασιών απο τα μέλη της ΠΑΣΠ για το παρτυ που διοργάνωνε το ίδιο βράδυ, οι φοιτητές του πανεπιστημίου  για άλλη μια φορά έγιναν μάρτυρες της φασιστικής νοοτροπίας και των πρακτικών τραμπουκισμού της " πρωτοπόρας " παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανεπιστημίου Πειραια.

Για άλλη μία φορά 30χρονα "στελέχη" της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ με σημαντικά πόστα στην νέα διοίκηση της που προέρχονται από το πανεπιστήμιο Πειραιά και έχουν απωλέσει εδώ και χρόνια την φοιτητική τους ιδιότητα ( τα ονοματά τους έιναι στην διάθεση όποιου τα ζητήσει ), επιτέθηκαν και προπηλάκισαν με πρωτοφανή βιαιότητα τον γραμματέα της ΠΑΣΠ πανεπιστημιου Πειραιως, απείλησαν όλα τα μέλη της παράταξης ότι θα ακολουθήσει νέος γύρος επιθέσεων από την επόμενη εβδομάδα με σοβαρές απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν τα στελέχη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ μιας και συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι πρωτοπαλίκαρα της νέας ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ , έδειξαν τις "δημοκρατικές" αντιλήψεις τους τόσο των ιδιων όσο και της παράταξης που εκπροσωπούν. Αυτά είναι τα πρόσωπα της αλλαγής και της Νεας (Φ)ΟΝΝΕΔ, άξιοι διάδοχοι των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ και των RAINGERS  και εκφραστές ακροδεξιών αντιλήψεων .

Σε ότι αφορά τα γεγονότα του πάρτυ, η μόνη αλήθεια απο την ανακοίνωση της ΔΑΠ είναι ότι απετράπει η είσοδος στα στελέχη της που παρά την μεσημεριανή επίθεση μαζεύτηκαν προκλητικά 40 με 50 άτομα και επιτέθηκαν υβριστικά απειλώντας για αντίποινα από την επόμενη εβδομάδα. Όσο για τις ψευδείς κατηγορίες για "πληρωμένους δολοφόνους " και " ανθρώπους της νυχτας " η απάντηση είναι μία :  "ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ" . Είναι ευρέως γνωστό το ποιοι είναι αυτοί που συνεργάζονται με ανθρώπους του υποκόσμου,πόσο μάλλον η ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ που έχει ιδιαίτερη έφεση στην χρήση μπράβων. Δεν μπορέι κανένας να ξεχάσει τις πρυτανικές εκλογές του 2008 όπου καταστράφηκε το πανεπιστήμιο και διαπομπεύτηκε η φήμη του ως αξιόπιστου ακαδημαϊκού ιδρύματος ή την εξευτελιστική παρουσία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ στην κατάθεση στεφάνου κατα του 3ήμερου εορτασμού του πολυτεχνείου με την παρουσία πάνω απο 50 μπράβων. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που σε απλές πανεπιστημιακές δραστηριότητες όπως οι εκλογές η γενικές συνελέυσεις η συγκεκριμένη παράταξη έχει χρησιμοποιήσει ανθρώπους της νύχτας.
Να λοιπόν ποιοί θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ πραγματικά.
ΠΑΣΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.