Kάποιοι παίζουν με τα blogs και δημιουργούν παρακράτος ...στο διαδίκτυο !

Εμείς έχουμε πάρει θέση ! Όσοι χρησιμοποιούν τα blogs για άλλους σκοπούς και επεκτείνουν την δράση τους πέραν αυτών και με άλλους σκοπούς σαφώς και πρέπει να διώκονται γι αυτές τους τις δραστηριότητες.. Με τα στοιχεία που προκύπτουν (Εκτός των blog ή για ανακρίβειες και  ξεκαθαρίσμα σκοτεινών λογαριασμών ) .Τώρα όλα τα άλλα για την ταχύτητα αμεσότητα αρτιότητα κλπ είναι μουφαδόρικα και μεθοδευμένα ...Είναι σα να λες έπιασαν πρεζόνι στην  Ομόνοια !Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο...Μόνο μια σχεδιασμένη προσφυγή στην Ε.Ε μπορεί να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, και να κάτσει την Ελλάδα στο σκαμνί του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. 
Άλλωστε θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί εδώ και καιρό ο νομικός κόσμος της χώρας !Και εδώ ξέρουμε τι λέμε ! Εμείς το λέμε και το ξαναλέμε οτι το να βρεθεί μια ip στην Ελλάδα είναι πανεύκολο και δεν χρειάζονται εισαγγελικές εντολές κλπ ! Αυτό μπορεί να το κάνει ο πιο άσχετος ...Τελεία και παύλα! Ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός και συγκοινωνούντα  δοχεία με παρακράτος και κράτος υπάρχουν με εταιρίες παροχής ! Όλα τα άλλα είναι μούφες και παραμύθια ! Τα blogs είναι καταγραμμένα και παρακολουθούνται ...Από που βρείτε το εσείς !
Δείτε την έγραψε και σχετικά  το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ με την υπόθεση στρατηγού απόστρατου που φέρεται να εκβιάζει τον αρχηγό του ΓΕΣ μετά τα όντως αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για την κόρη του στρατηγού και την ΕΡΤ, σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας
"Εμείς θέτουμε κάποια ερωτήματα, χωρίς να δώσουμε τα ονόματα που διέρρευσαν:
.
1ο. Ποιος έδωσε τα πλήρη στοιχεία των φερόμενων ως εκβιαστών;
2ο. Έγινε η δίκη και καταδικάστηκαν οι συλληφθέντες;
3ο. Εάν σε περίπτωση η επίκληση "εκβιασμός", για την στοιχειοθέτηση του ποινικού αδικήματος, ικανού και απαραίτητου  για την άρση του απορρήτου, καταπέσει στην δίκη, τι γίνεται και σε ποιον θα αποδοθούν οι ευθύνες της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων;

Τα παραπάνω ερωτηματικά θα πρέπει να μας απασχολήσουν όλους τους Έλληνες πολίτες, χρήστες του διαδικτύου. Η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει ένα ακόμη άρωμα φίμωσης.

Η δημοσιογραφία των πολιτών, συνταγματικά κατοχυρωμένη ως ελεύθερη διακίνηση των ιδεών κινδυνεύει να γίνει ένα ακόμη ανενεργό άρθρο και μία δεδικασμένη αναφορά δράσης για επόμενους ενοχλητικούς χρήστες."