H Ξεφτίλα ενός κράτους ...που με μεθόδους λογοκρισίας τύπου ΕΡΣ, προσπαθεί να φιμώσει την ενημέρωση την ημέρα της παγκόσμιας αποθέωσης της ελευθεροτυπίας με τις αποκαλύψεις Wikileaks

Εμείς εδώ είμαστε ταγμένοι στην υποστήριξη του τύπου και του διαδικτύου  της ελεύθερης διακίνησης ιδεών  και των πληροφοριών ...Δεν μας ενδιαφέρει αν ο διωκόμενος είναι blogger ή δημοσιογράφος ή εμπορική επιχείρηση ΜΜΕ ! Από την στιγμή που φιμώνεται η ελευθερία των πληροφοριών και επιβαλεται ο σκοταδισμός θα φωνάζουμε ! Δεν είμαστε μπατσομπλόγκερ , blogγλάστρες , δημοσιογραφογλάστρες , χαφιέδες υπηρεσιών και αλυσίδες μεταφοράς βρόμικων υποθέσεων σε βάρος του διαδικτύου για να καλύπτουμε "Γιοσάκιες" μεθόδους και θύλακες παρακράτους στην επιβολή δικαιοσύνης και φίμωσης !

Και πραγματικά είναι ντροπή  η σημερινή απόφαση του ΕΡΣ, ( αυτό που θέλουν να ελέγχει και τα blogs) που αντί να ασχολείται με τις κιλότες των σκουπιδιάρικων της ΤV έχει άποψη και για τις δημοσιογραφικές εκπομπές , να επιβάλει πρόστιμο στον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ  του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για μια συνέντευξη του Ξηρού...Και πότε την ημέρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη τις αποκαλύψεις των απόρρητων εγγράφων της υπερδύναμης των ΗΠΑ ...Με φορέα μια ιστοσελίδα και μια αλυσίδα έγκυρων μέσων ενημέρωσης να την υποστηρίζει και να τις αναδημοσιεύει ! Αιδώς (οχι Αργείοι) ...αλλά ξεφτίλες !