Με το βυζί έξω ...κυκλοφορούσε η φίλη του γιου της Μοιραράκη που τον μήνυσε για ξυλοδαρμό !

 Τώρα ποιος καμαρώνει! Το βυζί της συνοδού του γιου της Μοιραράκη ...η ο γιος της εθνικής "κιλίμια , χαλιά " που  κυκλοφορούσε έτσι μαζί  της (φώτο) αλλά  τώρα πήρε ανάποδες, όπως τον καταγγέλλει και την ξυλοφόρτωσε

http://showbitch.wordpress.com/
Έτσι ισχυρίζεται η ίδια στη μήνυση που κατέθεσε και με βάση την οποία τον συνέλαβαν τα όργανα της τάξης και πέρασε τη νύχτα στο κελί λόγω αυτοφώρου. Στη φωτογραφία τον βλέπετε με τη φίλη του σε άλλα… όργανα όταν ήταν μέσα στα μέλια και τα… ξεγυμνώματα!



Η φίλη του Ειρήνη δήλωσε «Με χτύπαγε με πολλή δύναμη. Έζησα έναν εφιάλτη και ευτυχώς που είμαι τώρα ζωντανή. Με χτύπησε στο μάτι και μού το μαύρισε. Με έβριζε και στη συνέχεια με κλότσησε στο πόδι μου, όπου είχα υποβληθεί σε εγχείρηση πριν λίγο διάστημα και μου είχαν βάλει λάμα. Μετά από όλα αυτά σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε». Να πούμε βέβαια ότι μήνυση κατέθεσε και ο Γιώργος Μοιραράκης για χειροδικία και έτσι είναι… πάτσι. Η κοπέλα είπε και άλλα… ότι την έχει ξυλοφορτώσει και στο παρελθόν και… και… και.

Όσο για τη… βασίλισσα των χαλιών που κάποτε δήλωνε… γατούλα του sex (δείτε ΕΔΩ) μεταμορφώθηκε σε τίγρη και την έπεσε στην (σύμφωνα με την καταγγελία της) ξυλοφορτωθείσα, λέγοντας «γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κάλεσε και τα κανάλια, μας κάνει ζημιά επειδή είμαστε επώνυμοι» κλπ κλπ. Η αιτία, λέγεται πως είναι ότι η 23χρονη (που όπως κυκλοφορεί ήταν τσάρκα με φίλες της) γύρισε σπίτι της στις 6.30 το πρωί και ο Γιώργος… ελυσσίαξε από τη ζήλια και τα είδε όλα… μπορντοροδοκόκκινα.