«Καυτό» ημερολόγιο της γυναικείας ομάδας βόλει της Ολομουτς

Ένα «καυτό» ημερολόγιο εξέδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Olomouc. Οι αθλήτριες του συλλόγου φωτογραφήθηκαν γυμνές, στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων, με τα κέρδη να πηγαίνουν στο σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο. Η προσπάθειά τους έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Τσεχία, για προφανείς λόγους, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας παρακάτω, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 25.000 κορωνών, 10.000 ευρώ περίπου.



Η τολμηρή ιδέα, ανήκε στην αρχηγό της ομάδας, Veronica Gregorova, καθώς, όπως δήλωσε: «Επιθυμούσαμε μία αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, όταν εκδώσαμε ένα συνηθισμένο ημερολόγιο, για να προσελκύσουμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, πέρα από τους φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Η αντίδραση των συμπαικτριών της ήταν κάτι παραπάνω από θετική και η δουλειά της φωτογράφου, Hana Pauchova αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύκολη. Ο πρόεδρος της Olomouc, Jiri Zemanek, παραδέχτηκε ότι αρχικά είχε κάποιες επιφυλάξεις, αλλά… «βλέποντας το αποτέλεσμα, πρέπει να παραδεχτώ ότι άξιζε τον κόπο». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε και η τελετή κατά την οποία παραδόθηκε η επιταγή των 10.000 ευρώ στο σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των κοριτσιών, μπορεί να αποκτήσει το ημερολόγιο αντί του ποσού των εννέα ευρώ. Θα είναι για καλό σκοπό!

Ολο το υλικό: http://www.sportena.com/