Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To "κομμένο" editorial του Κωστόπουλου

Κόπηκε το editorial του Πέτρου Κωστόπουλου από το DownTown, καθώς ο εκδότης τα «έχωνε» χοντρά στους Γερμανούς του ALPHA. Διαβάστε το κομμένο editorial, αποκλειστικά στο fimes.gr.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε συντάξει ένα κείμενο, στο οποίο περνούσε «γενεές δεκατέσσερις» τα μεγαλύτερα ονόματα της σοουμπιζ, ενώ εξαπέλυε δριμεία επίθεση και στην Γερμανική ιδιοκτησία του Alpha.


Εκτός από τα πρόσωπα τα οποία είχε βάλει στο στόχαστρο, κατηγορούσε και τους Γερμανούς ότι αφήνουν τις εκπομπές του καναλιού της Κάντζας να κάνουν χαμηλά νούμερα, χωρίς να λαμβάνουν ουσιαστικά μέτρα, ενώ τίποτα επί της ουσίας δεν γίνεται και για τα μεγάλα ονόματα του καναλιού που συχνά, αλλά όχι άδικα, διασύρονται από έντυπα και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε σε σχετική ερώτηση στους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι τα άρθρα του δεν τα γράφει πάντοτε ο ίδιος, αλλά εν ώρα εργασίας έχει απέναντί του έναν συνεργάτη που καταγράφει όσα εκείνος λέει. Συχνά λοιπόν, επειδή ανάμεσα σε αυτά που έχει πει ο ίδιος και σε αυτά που έχει καταγράψει ο συνάδελφός του υπάρχει κάποια απόκλιση, το κείμενο «κόβεται».
Η αλήθεια είναι οτι υπήρξε παρέμβαση που ανάγκασε τον Πέτρο Κωστόπουλο να σκίσει το editorial μετά την εκτύπωση του Down Town. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η «παρατήρηση» της Ρούλας Κορομηλά στον αέρα της εκπομπής του Κωστόπουλου οτι «δεν μπορεί να τα βάζει με τον σταθμό που τον πληρώνει». Ο ίδιος ο Κωστόπουλος φέρεται μάλιστα να έσκιζε σελίδες έως αργά το βράδυ.
Το Down Town κυκλοφόρησε σε σελοφάν, καθώς μαζί με αυτό υπήρχε και ένα ένθετο. Η διαδικασία συσκευασίας του περιοδικού είναι κάτι που συχνά καθυστερεί την εκτύπωσή του. Η εκτύπωση και αυτή τη φορά καθυστέρησε και έτσι ευνοήθηκε η αφαίρεση της συγκεκριμένης σελίδας, γνωστής και ως «σελίδας 9» του περιοδικού. Η σελίδα με το editorial του Πέτρου Κωστόπουλου έχει όντως σκιστεί από όλα τα περιοδικά.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…