Νέα Υόρκη! Όργια ομαδικά μέσα σε μοναστήρι του Οικουμενικού Πατριαρχείου

http://www.greekamericannewsagency.com
Τα όσα θα διαβάσετε,ως συνέχεια του πρώτου μέρους της έρευνας μας και θα ακούσετε παρακάτω (ένα μικρό ηχητικό ντοκουμέντο χαρακτηριστικό απόσπασμα) από την συγκλονιστική σχεδόν σοκαριστική μαρτυρία ενός εκ των καταγγελλόντων για βαρύτατα ποινικά αδικήματα όπως η παιδεραστία εναντίον του Μητροπολίτη Παϊσίου, αν και εφόσον αληθεύουν αλλά σημειωτέον καταγγέλονται επώνυμα και έχουν ήδη κατατεθεί στις αμερικανικές διωκτικές αρχές αν μη τι άλλο αποτελούν αιτία, το λιγότερο σε εκκλησιαστικό επίπεδο καθαίρεσης για έναν κληρικό που έχει παραβιάσει τόσους κανόνες πέρα από τα όποια πιθανά βαρύτατα ποινικά αδικήματα προκύπτουν και αυτά είναι δουλειά των διωκτικών αρχών να τα διερευνήσουν και να αποδώσουν ευθύνες εκεί που πρέπει και όπως πρέπει! Για μας που τα δημοσιοποιούμε ξέρουμε τι θα προκαλέσουν… εξελίξεις και πολλές αντιδράσεις…



Ωστόσο όπως εξηγήσαμε αναλυτικά στην εισαγωγή της έρευνας μας, παρά τις όποιες δικαιολογημένες και δικές μας επιφυλάξεις, μέχρι αποδείξεως του αληθούς όλων των καταγγελιών, διότι για τον κάθε άνθρωπο που κατηγορείται, και μάλιστα για τόσο βαριά ποινικά και εκκλησιαστικά αδικήματα, μέχρι τελικής κρίσης της δικαιοσύνης (εάν και αφόσον επιληφθεί και δεν συγκαλυφθεί οπως 10αδες άλλες υποθέσεις ένεκεν υπεροχής δυνάμεως και πολιτικής ισχύος και χρήματος) ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για τον κάθε άνθρωπο μέχρι τέλους της όποιας διαδικασίας έχει κινηθεί από τις Αμερικανικές Αρχές(Αστυνομία και FBI). Έμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε στο φως της δημοσιότητας αυτό το τόσο σημαντικό ντοκουμέντο για πολλούς λόγους τους οποίους και εξηγήσαμε αναλυτικά.

Ο νεαρός που καταγγέλλει σε κάποιες περιπτώσεις πολύ κυνικά και με απίστευτη φυσικότητα και ειλικρίνεια έζησε στην γνωστή σε όλους μας Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης επί της οδού της Ditmars στην Αστόριας της Νέας Υόρκης, περισσότερο από 12 χρόνια δουλεύοντας εκεί σκληρά για ώρες πολλές χωρίς να αμοίβεται από τον Μητροπολίτη Παίσιο για όλες του τις υπηρεσίες. Ό ίδιος σε άλλη μαρτυρία του θα μας πει:

Κ.Β.«δούλευα με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα με αποκαταστήσουν και θα με βοηθήσουν να σταθώ στην ζωή μου… να κάνω κάτι και εγώ… πήγα και εγώ εκεί νεαρός αφελής, πες το όπως θες, και πίστεψα στα λόγια του Παϊσίου ότι θα με βοηθήσει και εμένα να σταθώ στην ζωή μου. Θα με στηρίξει. Θα με αποκασταστήσει ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς. Να κάνω τα πρώτα βήματα σε αυτή την χώρα… Όμως την πάτησα. Στάθηκα βλάκας… άλλοι σήμερα με λένε… μ… όμως τον πίστεψα… δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες πολλές αλλά χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα να συμμετέχω σε ομαδικά όργια με άλλες κοπέλες και μια νεαρή καλόγρια… η ίδια μου είπε ότι ήταν εκεί από 14 ετών… και όσα έκανε με τον Παϊσιο..τα έβλεπα και εγώ τα ζούσα… κάναμε sex πολλές φορές…. Όλοι μαζί με τον Παίσϊο και με άλλες κοπέλες… τότε που ζούσαμε όλα αυτά δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι κάνεις για να ξεφύγεις και να σταματήσεις..… νέοι ήμασταν… το αίμα μας έβραζε στις φλέβες μας… τι ήθελες να κάνω…; Όταν ο ίδιος ο Μητροπολίτης, που για μένα πρέπει να πάει φυλακή όχι γιατί έκανε sex με άτομα ενήλικα είτε αγόρια είτε κορίτσια –γιατί πήγαιναν με την θέληση τους αυτοί όπως και εγώ – αλλά γιατί πήγαινε με ανήλικα παιδιά… συμμετείχε σε όλα αυτά και μας παρακινούσε! Εμείς νέοι άνθρωποι όταν βλέπουμε αυτόν να κάνει τέτοια όργια τι θέλεις να κάνουμε ρε Αλέξανδρε; Ήθελε να μου κάνει πλύση εγκεφάλου να με πείσει να κάνω sex με ανήλικα παιδιά ε εκεί αντέδρασα…αηδιάσα! Τον έφτυσα κι έφυγα! » Μου λέει σε μια από τις πολλές συνομιλίες μας και δεν ξέρω τι να απαντήσω… τον ακούω άφωνος... τον αφήνω να μιλήσει… Να τα πει… να ξεσπάσει… να ανοίξει την καρδιά του. Δεν γράφονται και δεν λέγονται όλα… και αυτό το καταλαβαίνετε όσοι μας διαβάζετε.