Εκαναν σεξ σε ώρα λειτουργίας μέσα σε εκκλησία !

Την κατάνυξη των πιστών, που παρακολουθούσαν τη λειτουργία, διέκοψαν ασυνήθιστες κραυγές και αγκομαχητά σε εκκλησία της Γερμανίας.
Σύμφωνα με την Bild, το περιστατικό συνέβη σε καθολική εκκλησία στην περιοχή Rennershofen της Βαυαρίας, όταν ένας αστυνομικός αποφάσισε να κάνει έρωτα με την κοπέλα του στο υπερώο του ναού (εξώστης).
Μάλιστα, οι εραστές δεν προσπάθησαν καν να μην τους καταλάβουν, αφού σύντομα οι κραυγές τους, μπλέχτηκαν με τον λόγο του Θεού.
Ένας από τους πιστούς, σύμφωνα με το molemou, ο οποίος άκουσε με λεπτομέρειες τα λόγια της ηδονής, δήλωσε ότι όταν άνθρωπος της εκκλησίας ανέβηκε στο υπερώο να δει τι συμβαίνει, έπιασε το ζευγάρι επ’ αυτοφώρω.
Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας και η κοπέλα του, εμφανώς τρομαγμένη, έφυγε τρέχοντας, ένας πιστός τον αναγνώρισε και τον κατήγγειλε.
Ο ερωτύλος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε περίπτωση που κατηγορηθεί για παρεμπόδιση θρησκευτικής λατρείας είναι πιθανό να του επιβληθεί ποινή.
Ο ιερέας που τελούσε τη λειτουργία, δήλωσε βαθιά πικραμένος από το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πια σεβασμό στη θρησκεία”.
http://filoksenos.blogspot.com/