Πάει στην Κρήτη ο Γ. Παπανδρέου

Με προφανή στόχο τη συσπείρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, αλλά και το μήνυμα ότι το "κάστρο" του Κινήματος παραμένει το Ηράκλειο και συνολικά η Κρήτη, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α. Παπανδρέου έρχεται στην Κρήτη.


Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για επίσκεψη στο Ηράκλειο την προσεχή Πέμπτη  ημέρα κατά την οποία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης θα πραγματοποιήσει την τελευταία και μεγαλύτερη, πριν από τις εκλογές, ομιλία του στο κινηματοθέατρο Αστόρια. Ωστόσο, επειδή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι βεβαρυμένο μπορεί να γίνει αλλαγή και να έρθει στο Ηράκλειο το Σάββατο για μια μίνι περιοδεία.
Και δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός επιλέγει το Ηράκλειο, στην παρούσα φάση, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι στην περιφέρεια Κρήτης δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος.Άλλωστε και στο στρατόπεδο του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ είναι διάχυτη η αισιοδοξία πως η πρώτη Κυριακή θα δώσει την εκλογή και θα στείλει το μήνυμα στις υπόλοιπες περιφέρειες και για τις 14 Νοεμβρίου.  Όπως είναι λογικό, τα τοπικά στελέχη βρίσκονται επί ποδός για την καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψης και την υποδοχή στον Πρωθυπουργό.
http://www.cretalive.gr/