To νερό είναι το θέμα της φετινής ημέρας δράσης των blogs !

http://blogactionday.change.org/
"Τον περασμένο μήνα σας ζητήσαμε τό θέμα που ήθελα να γράψω για την Blog Action Day 2010, και χιλιάδες απαντήσατε. Δεκάδες θέματα που έτυχαν στήριξης, αλλά μία ξεχώριζε πάνω από τους άλλους, συγκεντρώνοντας σχεδόν το ένα τρίτο των ψήφων.


Είμαστε ενθουσιασμένοι για να ανακοινώσει το ζήτημα αυτό ως θέμα για το Blog Action Day 2010: Νερό.

Σήμερα θα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Blog Action Day 2010 χώρου, και έχουν ως στόχο να καταστεί η φετινή διοργάνωση η μεγαλύτερη μέρα δράσης στο διαδίκτυο το 2010. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο site και εγγραφείτε για το Blog Action Day 2010, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός στο νερό για να συμμετάσχει - απλά πρέπει να ενδιαφέρθουν να συμμετάσχουν χιλιάδες bloggers από περισσότερες από 100 χώρες γιά την ευαισθητοποίηση ενός από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.

Μετά από όλα, το καθαρό νερό είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας, αλλά και επικίνδυνη η ανεπαρκεία. Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και 42.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα από το νερό ασθένειες που μεταδίδονται. Και το θέμα δεν σταματά εκεί - διαθεσιμότητα του νερού επιπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από το περιβάλλον για τα δικαιώματα των γυναικών και από την τεχνολογία με τη μόδα. Εάν είστε βέβαιοι για το τι να γράψω για την 15η Οκτωβρίου, ελέγξτε έξω τον κατάλογό μας προτάσεις μετά το νερό για να ξεκινήσετε."