Πέντε τελικά οι συλλήψεις...για την απαγωγή καθηγητή


Πολύ δύσκολες ώρες, με ψυχολογικά βασανιστήρια και όχι μόνο, πέρασε στα χερια των απαγωγέων του ο 50χρονος καθηγητής Μιχάλης Μιχαηλίδης που "παραδόθηκε" το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος προσπάθησε με μια κίνηση απόγνωσης να αυτοτραυματιστεί...
Την ίδια ώρα, κατηγορούμενος για αρπαγή σε βαθμό κακουργήματος είναι ο 40χρονος αδελφός της Αγγελικής Σταυρουλάκη που συνελήφθη στο Ρέθυμνο  ενώ αργά το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη και μία γυναίκα. Παράλληλα,  αναζητούνται δύο συνεργοί του για την την υπόθεση απαγωγής του  καθηγητή την περασμένη Παρασκευή από τον Κουτσουρά Λασιθίου .Αργότερα η Αστυνομία προχώρησε  στη σύλληψη της 60χρονης γυναίκας, με την κατηγορία της συμμετοχής στην απαγωγή του 50χρονου καθηγητή Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη που είναι από χωριό της Μεσαράς είχε αναλάβει τη φροντίδα του απαχθέντος και είχε κάνει το πρώτο τηλεφώνημα, ενώ οι Αρχές αναζητούν και το γιο της για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου κατά την εξελικτική πορεία της έρευνας, προέκυψε η συμμετοχή στην απαγωγή του 40χρονου αδελφού της  20χρονης φοιτήτριας που εξαφανίσθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο (18.02.2010) από την  περιοχή του Ρεθύμνου. Ο απαχθείς είχε φιλικές σχέσεις τόσο με την 20χρονη φοιτήτρια όσο και με την οικογένεια της.

http://www.cretalive.gr/