"Παγιδευμένη" στο facebook και η σύμβολος του Γ Παπανδρέου

Και μετά στο ελληνικό οπερέτα κράτος τους φταίει η κάθε google ή το κάθε facebook και κατασκευάζουν νομικά και άλλα τερατουργήματα σε βάρος του διαδικτύου και των επενδυτών του !

Η Μαρία Καρακλιούμη σύμβουλος του Γ Παπανδρέου και αναπληρώτρια τύπου του ΠΑΣΟΚ είχε ανεβάσει φωτογραφίες της στο facebook προ εξαμήνου στα μπουζούκια ( οχι δεν αναζητούνται ακόμα απο τις αρχές οι ιδιοκτήτες του facebook ) Δικαίωμά της ...Και μαγκιά της ! Οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν στο fιmotro ( ρε παιδιά την αράχνη τι την θέλατε) και σε ένα ακόμα blog ! To πρώτο blog δεν τις έβαλε αέρα πατέρα απλά έθεσε ερώτημα αν ο λογαριασμός της διασκέδασης πληρώθηκε απο το ΠΑΣΟΚ !



Αποτέλεσμα η κ Καρακλιούμη διευκρίνισε (σωστά οτι δεν ήταν απο γενέθλια της πρόσφατα , όπως γράφτηκε ) αλλά απο προ εξαμήνου ήταν οι φωτογραφίες αυτές στο facebook ...Όπως και να έχει η υπόθεση ένα είναι σίγουρο ...Αυτό που είπε το αφεντικό της google Η υπερέκθεση στο διαδίκτυο βλάπτει σοβαρά την ιδιωτικότητα!

Τώρα την υπόθεση αυτή θα μπορούσε να την "δώσει" και κάποιος παπαράτσι ! Αλλά άλλο να σε "δώσει" ο παπαράτσι και άλλο να "δοθείς" απο μόνη σου !

Και θέλετε να μια ακόμα λεπτομέρεια σε σχέση με το facebook ! Και γενικά τα δίκτυα αυτά ...Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία του παρόχου και ως ένα βαθμό είναι ιδιωτικός χώρος απαγορεύει την αντιγραφή και την μετάδοση εκτός διαδικτυακού τόπου ( υλικού που δημοσιεύεται )με οποιοδήποτε τρόπο ... Αν ο θιγόμενος προσφύγει δικαστικά δικαιώνεται και ο χρήστης που το έκανε διώκεται . ..Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα στο κράτος οπερέτα και έχουν στήσει δικογραφία τερατούργημα σε βάρος παρόχου με ανοησίες και γελοιότητες και προσπαθούν να την στηρίξουν διάφοροι κύκλοι μέσα απο τα παρα...κυκλώματα...

Γιαυτό όσους κρίνουν την google και την κάθε google οτι θησαυρίζει ...ας δουν πρώτα τις νομικές διαστάσεις που τους δίνει σε κάθε υπηρεσία που χρησιμοποιούν και πως οι νομοθεσίες του παγκόσμιου εμπορίου της Αμερικής και της Ε.Ε ( που δεν εφαρμόζουν στην Ελλάδα ) προστατεύουν του παρόχους.