Eνα αιτημα της Βελγικής αστυνομίας ...έγινε θρίλερ περι αποτροπής αυτοκτονίας!

 Έγινε και αυτό  είδηση αποτροπής αυτοκτονίας στο facebook ! HMΑΡΤΟΝ ευτυχώς που δεν συνέλαβαν το Facebook ! ( στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΝΟΟΎΜΕ)
Λοιπόν το θέμα είναι απλό ...Βέλγος αναζητείται από την σύζυγό του ...Μάλιστα έχει και ιστορικό με απόπειρες αυτοκτονίας ! Η συζυγός του αναζητεί πληροφορίες από το προφίλ που είχε στο facebook ( ξέρετε αυτή την διεθνή εγκληματική οργάνωση που ευθύνεται για οτι κάνουν οι χρήστες της κατά τα ελληνικά δεδομένα ) Εκεί βλέπει ένα ανησυχητικό μήνυμα ....


Πάει στην Βελγική αστυνομία που επικοινωνεί με τους διαχειριστές του Facebook ( εδώ τους συλαμβαναν με κατασκευασμένες παραγγελίες στην εισαγγελία ότι προέκυπτε το ενδεχόμενο να προωθούνται τα προφίλ από την διαχείριση του site η και να τον ωθούσε σε αυτοκτονία ! Είναι Ικανοί για όλα ! ) και από κει τους δίνουν τα ηλεκτρονικά ίχνη ( πιστοποιημένη ip ελληνικού παρόχου Internet) ! Aυτοί με την σειρά τους το διαβιβάζουν  στην ΕΛΑΣ να βρει σε ποιόν ανήκει! Και μέσα σε λογικό χρόνο ο πάροχος τους δίνει την διεύθυνση που είναι σε ξενοδοχείο της Κρήτης ! Εκεί διέμενε ο Επίδοξος σύμφωνα με αυτά που έγραφε στο facebook αυτόχειρας !
Αυτό ήταν όλο και συνηθισμένο στην αστυνομική συνεργασία μεταξύ χωρών
Aκόμα παίζουν εκεί στην Κατεχάκη με τις μουφές και τα παραμύθια !