Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι νέοι κανόνες του τζόγου

http://mikrosfokion.blogspot.com/Η κυβέρνηση, όπως είναι γνωστό, θα επαναφέρει τα φρουτάκια τα οποία τα είχε εκσυγχρονίσει, ουπς κηρύξει παράνομα ήθελα να πω, ο Κινέζος. Ο φανερός στόχος της κυβέρνησης είναι να βγάλει από αυτήν την ιστορία γύρω στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως και ένας κρυφός στόχος. Να βγάλει πολύ περισσότερα… Γι΄ αυτό το σκοπό στο παιχνίδι υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω σε ακαδημαϊκό επίπεδο ξέρουν ότι αν σου κάτσουν τρία όμοια «φρουτάκια» κερδίζεις….Στην νεοπασοκική έκδοση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Έχω την μεγάλη χαρά αλλά και υποχρέωση να σας πληροφορήσω πρώτος για τις αλλαγές – παγίδες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τρεις Παπακωνσταντίνου: Έκτακτη άμεση φορολογία στο παίχτη, μείωση του μισθού του κατά 15% και σε περίπτωση που δουλεύει στο δημόσιο αφαίρεση κάθε υπόλοιπου επιδόματος.

Δυο Παπακωνσταντίνου και ένας Λοβέρδος: Ο παίχτης χάνει τον δωδέκατο μισθό και βγαίνει στην σύνταξη μετά από 67 χρόνια εργασίας και αφού έχει συμπληρώσει το 89ο έτος της ηλικίας του

Τρεις Λοβέρδοι: Ο παίχτης θα εργάζεται πλέον 17 ώρες το 24ωρο με μισθό που θα το καθορίζει ο εργοδότης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνει το μισό του επιδόματος του ΟΑΕΔ, θα πάρει μειωμένη σύνταξη υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ξεπεράσει το 100 έτος και θα έχει ταυτόχρονα καταφέρει να τετραγωνίσει τον κύκλο ενώ θα πρέπει να δουλεύει επιπλέον 3 ώρες άνευ αμοιβής ώστε με τα χρήματα αυτά να κλειστεί καμιά τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Τρεις Γιωργάκηδες: Ο τυχερός παίχτης θα κερδίσει πρώτον, δωρεάν μαθήματα κανό και δεύτερον την χαρά να προσφέρει τον μισθό του στο κράτος.

Αν κάτσουν τα γράμματα ΔΝΤ ο παίχτης την έβαψε. Θα τον χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωο. Θα τον βάλουν σε μια κλούβα και θα παρατηρούν πως γίνεται να ζει χωρίς να τρώει και δεύτερον πως μπορεί η πλύση εγκεφάλου να τον κάνει να μην αντιδρά σε ότι και αν του κάνουν…

Και τώρα η απόλυτη καταστροφή για τον παίχτη. Έτσι και σου κάτσει αυτή η τριάδα…. ξέρετε όλοι τι μπορεί να συμβεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…