World Cup 2010: Το ξέφρενο πάρτι των παικτών της Γκάνας (videos)

Μία από τις εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η Γκάνα. Η Αφρικανική ομάδα δεν οφείλει την επιτυχημένη της πορεία στη διοργάνωση σε κάποιους μεμονωμένους ποδοσφαιριστές, αλλά στο ομαδικό πνεύμα που την διακρίνει.

Είδαμε άλλωστε αρκετές φορές στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής τους παίκτες του συγκροτήματος του Milovan Rajevac να πανηγυρίζουν όλοι μαζί τις νίκες, αλλά και να αναλαμβάνουν και πάλι όλοι μαζί την ευθύνη για ένα «άσχημο» αποτέλεσμα όπως την ισοπαλία με την Αυστραλία ή την ήττα από την Γερμανία.



Η αποψινή αντίπαλος των Αφρικανών στους «8» της διοργάνωσης, η Ουρουγουάη, μάθαμε πως με ένα μεγαλοπρεπές barbeque «προετοιμάστηκε» για τη μάχη του «Soccer City» στο Johannesburg. Ποια είναι η απάντηση της Γκάνας; Μα φυσικά το ομαδικό της πνεύμα, κάτι που φάνηκε και σε ένα γλέντι που έστησαν οι παίκτες των «Black Stars» στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους διεθνείς Αφρικανούς να δίνουν πραγματικά ρεσιτάλ επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στον χορό.
http://www.sportena.com/