Διαψεύσεις ...σε ανάρτηση στο ΜEDIASOUP ...στο "πόλεμο" με τα "μετα troktika"

Φαίνεται η μάχη φουντώνει για τα καλά ...Διεκδικητές των "κλικς" του troktiko φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ...Βέβαια πιστεύουν ότι το διαδίκτυο είναι σαν τις εφημερίδες η την ΤV ! Ασχετοσύνη ! Και οτι το επόμενο blog , site , social media κλπ είναι ένα κλικ μακρυά
Η το blogging είναι μια φόρμα email σε ένα blogspot κλειδωμένων των σχολίων  ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΟ troktiko ...αλλά όχι σε όλους δηλαδή της πεμπτουσίας της δημιουργίας τους που λέγεται αμφίδρομη και διαδραστική επικοινωνία...) Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..Και πέρα των άλλων άσχετα με τις μούφες υποθέσεις σε άλλα blogs απο ηλεκτρονικούς στούρνους και καλοθελητές, δημιουργούν πρόβλημα στην πραγματική μπλογκόσφαιρα και στο απόρρητο των διαχειριστών τους ...και "δικαιολογούν" πιθανές νομοθετικές παρεμβάσεις! Και  πάλι όποιος κατάλαβε κατάλαβε ! Εμείς δεν λέμε ολοι έχουν θέση στη μπλογκοσφαιρα ...Και οι δημοσιογράφοι και ανωνυμα και επώνυμα Και ενα πετυχημένο site μπορεί να είναι σε blog ! Aλλά άλλο αυτό και άλλο όλα χύμα και οτι κάτσει! Aλλωστε τα blogs δεν είναι μόνο αυτό που εμείς στην Ελλάδα θέλουμε να λέμε blog!

Δείτε τώρα τι παίχθηκε μετά το δημοσίευμα στο Mediasoup με ανάρτηση στο site http://dousisnews.blogspot.com/
"Είναι γνωστό ότι τα ληγμένα ναρκωτικά κάνουν κακό. Όταν, μάλιστα, συνδυάζονται και με αλκοόλ, σε κάνουν να βλέπεις δράκους! Ενίοτε και το «Χριστό φαντάρο». Είναι τόσο βλακώδη και γελοία τα σενάρια της μιντιακής σούπας που δεν αξίζει να χυθεί καν μελάνι για διάψευση. Είπανε γυναικολόγος και άκουσε ... μηχανολόγος.
Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω, καλό θα είναι, τουλάχιστον ή να προσέχουμε τι γράφουμε γιατί εκθέτουμε, στοχοποιούμε τσάμπα ανθρώπους (εκτός και αν είναι αυτός ο στόχος. Τότε αλλάζει) ή να κάνουμε τον κόπο να ρωτάμε. Σε αυτή τη ζωή, δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μην ισοπεδώνουμε συνειδήσεις, ανθρώπους, έτσι για πλάκα και χαβαλέ.
Αυτά τα ολίγα και με ευγενικό τρόπο, καθότι σέβομαι το γεγονός ότι έχω πει κάποτε στη ζωή μου και ένα «καλημέρα» με κάποιους ανθρώπους και έχω κάτσει και σε έναν γαμοκαναπέ.
Ο νοών νοείτω."