Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο πιο άσχημος Ελληνας στο Μουντιάλ

Μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη ψηφοφορία διεξάγεται στο beautifulpeople.com τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστοσελίδα γνωριμιών, της οποίας οι επισκέπτες καλούνται να ψηφίσουν τους ωραιότερους και τους πιο άσχημους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος, ή εξακολουθούν να αγωνίζονται, στο Mundial, από τους οποίους προκύπτει και η πιο όμορφη ομάδα.



Οι επιλογές τους προέρχονται από τη «βασική» ενδεκάδα, την οποία διάλεξαν οι υπεύθυνοι του site. Η Εθνική Ελλάδας δεν διακρίνεται για την ομορφιά των ποδοσφαιριστών της, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη σχετική κατάταξη (25η θέση) με μέσο όρο βαθμολογίας 3,97, έχοντας καλύτερη αξιόλογηση μόνο από 7 ομάδες. Την Γκάνα (3,95), τη Νιγηρία (3,79), την Ακτή Ελεφαντοστού (3,76), την Ονδούρα (3,72), τη Νότιο Κορέα (3,53) την Αλγερία (3,48) και τη Βόρειο Κορέα (3,24).

Βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με 3,08 που είναι μακράν ο πιο… άσχημος, με τον επόμενο τον Αγγελο Χαριστέα να βαθμολογείται με 3,42. Την κατάσταση προσπαθεί να σώσει ο Γιώργος Σαμαράς που είναι το ομορφόπαιδο της «γαλανόλευκης», με 5,13 βαθμούς. Ισως το μέσο όρο να ανέβαζε το… μοντέλο του Armani, Αλέξης Τζόρβας, αλλά οι επιτελείς της ιστοσελίδας διάλεξαν προ του τουρνουά για βασικό τερματοφύλακα τον Κώστα Χαλκιά.


Δείτε αναλυτικά στη φωτογραφία τη βαθμολόγηση των Ελλήνων διεθνών:


Όσο για κάποιους άλλους που βγάζουν το ψωμί τους στα ελληνικά γήπεδα, ο Raffik Djebbour και ο Djibril Cisse βρίσκονται στη μέση της κατάταξης σε Αλγερία και Γαλλία αντίστοιχα, ο Pablo Contreras είναι ο 2ος πιο άσχημος στη Χιλή, ενώ ο Zdenko Strba είναι το ασχημόπαπο της Σλοβακίας.

Όσον αφορά στην ομορφότερη ομάδα, οι Ισπανοί κατακτούν με άνεση την πρώτη θέση με βαθμό 6,11, ενώ τους ακλουθούν οι Ιταλοί με 5,51, αποδεικνύοντας ότι οι Λατίνοι έχουν πέραση. Για την τελευταία θέση κονταροχτυπήθηκαν Αλγερία και Βόρειος Κορέα, με τους Ασιάτες να αναδεικνύονται πανάξιοι θριαμβευτές. Σε.. ατομικό επίπεδο τώρα, ο πιο όμορφος του Mundial θωρείται ο Fernando Torres (8,10) και ακολουθεί ο Cristiano Ronaldo (7,79)! O πιο αποκρουστικός τύπος του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι Αλγερινός και ακούει στο όνομα Rafik Saifi (2,57).


link: http://www.sportena.com/2010/07/avraam-papadopoulos-o-pio-asxhmos-ellhnas-sto-mountial/